Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Aan tafel bij... Amy
Antraciet Fins ovale eettafel met velvet stoelen

Aan tafel bij… Amy

Een tijdje geleden mochten we binnenkijken bij Amy Colsters. Amy is bij van Tafel achter de schermen altijd hard aan het werk met onze website. Nu mochten we een kijkje nemen bij haar binnen aan welke tafel zei dat vanuit huis doet.

Amy woont met haar man John en twee kinderen in dit mooie huis samen. Na een flinke verbouwing was de eetkamer nodig aan vervanging toe. Wij mochten de ideale tafel voor Amy ontwerpen.

Waar staat de tafel?

De eettafel staat we tussen de woonkamer en de keuken, een ruimte vol licht. De eetkamertafel is de perfecte verbindende factor. “In de ochtend staat het licht mooi op de eettafel en kom ik vanuit de hal elke ochtend aangelopen op dit perfecte plaatje.”

Sfeerbeeld Fins ovaal tafelblad antraciet met gouden accessoires

Het tafelblad

“De eettafel moet groot genoeg zijn voor in de ruimte die er is, maar moet natuurlijk ook passen bij de rest van het interieur. We hebben gekozen voor een tafelblad met een lengte van 3.00 meter, de vorm Deens Ovaal en de kleur antraciet. Omdat we een donkere keuken en zwarte accenten hebben in huis wilde we dit ook in de tafel terug laten komen. Een mooi contrast met de overige lichte en Scandinavische kleuren in huis.”

Close-up onderstel wire zwart metaal

De tafelpoot

Dit was misschien nog wel de moeilijkste keuze. Hout of toch metaal? “We wilden een grote tafel maar geen grote poot die in de weg zou zitten. Subtiel maar met en knipoog. We hebben voor de Wire/Perfect gekozen. Zo kunnen we ook nog een stoel aan de kopse kant van de tafel plaatsen.”

Champagne glaasjes op antraciete eettafel

Tafel activiteit

Gouden accenten komen overal terug in huis. Zo ook op de tafel. De woonkamer is in een oudroze tint geverfd. “Als je aan de andere kant van de tafel zit heb je in de avond een heerlijk warm sfeertje. Gezellig met een kaarsje erbij.

De tafel is de plek waar ik heerlijk kan werken maar ook de plek waar we met ons gezin samenkomen. Spelletjes spelen, lekker eten en een drankje met familie en vrienden. Er is plaats genoeg aan tafel!”

Creëer ook jouw unieke eettafel bij Van Tafel!