Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Verschillende stalen bij Van Tafel
Plan een adviesgesprek Interieuradvies

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel naar 085 200 8003. We ontvangen je graag in onze toonkamers gelegen aan onze fabriek.
Vanuit onze toonkamers kun je zien hoe jouw tafel wordt gemaakt. We zijn 7 dagen per week, ook in de avonden, op afspraak geopend.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Stuur ons dan een mail naar info@vantafel.nl.
Je hoort snel van ons.

   

  Interieuradvies / styling – inspiratie

  Van Tafel geeft ook style -en interieuradvies. Heb je ideeën, maar lukt het niet om het te vertalen naar je interieur? Wij denken graag mee van A tot Z, van groot naar klein. Er zijn talloze mogelijkheden waardoor het lastig kan zijn om de oplossing te vinden voor je interieur. Met onze collectie ben je in 1 keer klaar, maar enkel een stoel of tafel voor bij die behangen muur kan uiteraard ook! Indien gewenst introduceren wij je in ons netwerk aan bijvoorbeeld een interieurbouwer.

  Plan een afspraak in en neem zoveel mogelijk informatie mee zodat we een goede indruk krijgen. Denk aan moodboard, foto’s van de ruimte, Pinterest borden, plattegrond, knipsels etc.. We nemen je wensen samen door en maken samen een interieur advies dan wel jouw plan van aanpak c.q. moodboard compleet.

  Het eerste advies is kosteloos. Wat mag je van ons verwachten? Een kijkje in onze collectie aan de hand van jouw wensen onder het genot van kopje koffie (of thee) met iets lekkers. Tips bij inrichten en combinatie van materialen. Eventueel aan de hand van een schetstekening.

  Onze toonkamers

  Toonkamers die uitkijken op de fabriek. De koffie of thee met iets lekkers staat voor je klaar. We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen.

  Adres:
  Bedrijvenweg 9
  5688 XH Oirschot

  Locatie Van Tafel

  Routebeschrijving