Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Verschillende stalen bij Van Tafel
Gratis en vrijblijvend adviesgesprek (INTERIEUR)ADVIES EN MEER

Plan hier jouw afspraak in

Heb je al wat moois gezien op onze website, zoek je (specifiek) advies of heb je meer inspiratie nodig? Laten we snel een afspraak maken om jouw woonwensen te realiseren! We ontvangen je graag in onze toonkamers en geven je indien gewenst advies naar wens, volledig vrijblijvend. Ervaar de kwaliteit van Van Tafel met eigen ogen en laat je inspireren door meubelambacht uit Oirschot.

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel direct naar 085 200 8003. Wij helpen je graag verder.

   

  Interieuradvies / styling – inspiratie

  Van Tafel geeft ook style -en interieuradvies. Heb je ideeën, maar lukt het niet om het te vertalen naar je interieur? Wij denken graag mee van A tot Z, van groot naar klein. Er zijn talloze mogelijkheden waardoor het lastig kan zijn om de oplossing te vinden voor je interieur. Met onze collectie ben je in één keer klaar, maar enkel een stoel of tafel voor bij die behangen muur kan uiteraard ook. Neem altijd zoveel mogelijk informatie mee zodat we een goede indruk krijgen. Denk aan moodboard, foto’s van de ruimte, Pinterest borden, plattegrond, knipsels etc.. We nemen je wensen samen door en maken samen een interieur advies dan wel jouw plan van aanpak c.q. moodboard compleet. Indien gewenst introduceren wij je in ons netwerk aan bijvoorbeeld een interieurbouwer.

  Bij Van Tafel staan we klaar om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden. Of je nu op zoek bent naar een enkel meubelstuk om een specifieke ruimte te verfraaien, of naar een volledig interieuradvies voor je hele huis, wij helpen je graag van begin tot eind. Plan vandaag nog een afspraak in en laat ons je begeleiden bij het creëren van een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw interieurvisie tot leven te brengen.

  Let op: het eerste advies is vrijblijvend en kosteloos.

   

  Onze toonkamers

  Toonkamers die uitkijken op de fabriek, ideaal om inspiratie op te doen en gewenst advies te ontvangen. De koffie of thee met iets lekkers staat voor je klaar. We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen.

  Adres:
  Bedrijvenweg 9
  5688 XH Oirschot

  Routebeschrijving

  Locatie Van Tafel