Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ)

De levertijd van tafels is 4-6 weken. Bij stoelen en lampen is dit anders. Aangezien de levertijd per model verschilt, is het niet mogelijk om deze aan te geven. Bij bestelling stemmen we de levertermijn met u af. Ons streven is om alles tegelijk te leveren, tenzij we anders overeenkomen. Later leveren dan de levertijd is ook mogelijk, mits dit duidelijk is aangegeven bij de bestelling. Een week voor de levering nemen wij contact met u op om de precieze tijdstip van levering af te stemmen. De bezorgers bellen op de dag van levering ongeveer 30 minuten met u voordat ze arriveren.

Binnen een week na plaatsing van de bestelling online of in de toonkamers ontvangt u per mail een orderbevestiging. Hier wordt de bestelling gespecificeerd uiteengezet. Deze dient u goed te controleren. Indien de inhoud onjuist, kunt u dat binnen 5 dagen laten wijzigen.

In de toonkamers hoeft u geen aanbetaling te doen. Voorafgaand aan de levering ontvangt u een factuur die u per bankoverschrijving kan voldoen. In de webshop dient u het volledige bedrag bij plaatsing van de bestelling te voldoen.

Online kan je de aanbetaling voldoen met:
• Bankoverdracht
• Belfius
• Ideal
• Bancontact
• Paypal
• Sofort

Voor een overzicht van de bezorgkosten en meer informatie over bezorgen verwijzen wij u graag naar de bezorging pagina.

Op iedere bestelling zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt ze hier. Op uw verzoek sturen we ze aan u toe.

De artikelen geplaatst in de shop kunt u online bestellen. Tafels op maat kunnen enkel en alleen besteld worden in de toonkamers. Indien u onze toonkamers wil bezoeken om een specifiek product te zien, is het raadzaam om voorafgaand aan uw bezoek ons hierover te berichten. We dragen er dan zorg voor dat het product in de toonkamer staat.

Een week voorafgaand aan de levering hebben we telefonisch contact om de levering af te stemmen. Het is bij plaatsen van de bestelling niet mogelijk om een exacte bezorgdatum op te geven. U kunt wel een voorkeur voor de leverweek aangeven. Wij doen dan ons uiterste best daar rekening mee te houden.

Graag lossen wij klachten zo spoedig mogelijk op. In geval van klachten kunt u contact opnemen met service@vantafel.nl of u belt met 0611456259.

Onze producten worden allemaal op maat gemaakt waardoor een herroepingsrecht niet van toepassing is.

Van Tafel hanteert een garantie van een jaar. In onze algemene voorwaarden kunt u meer lezen over onze garantie.

Rechthoekige tafels

De ideale breedte is afhankelijk van de ruimte waar de tafel komt te staan, maar ook van het gebruik van de tafel. Indien er veel spelletjes worden gespeeld met kleine kinderen, is een breedte van 110cm maximaal. Wil je in de avond de pannen op tafel zetten, dan heb je een minimale breedte van 90cm nodig.

Deel je wensen met ons en we denken graag met je mee. Er is veel mogelijk, want de breedtematen gaan per 5cm tot een maximum van 128cm. Tot slot, hoe smaller de tafel hoe meer lengte de tafel optisch krijgt.

Voordat je een keuze maakt voor je nieuwe tafel, is het essentieel om eerst naar de beschikbare ruimte en het aantal mensen dat regelmatig aan de tafel zal zitten, te kijken. Dit helpt je om de juiste grootte te bepalen die past bij je behoeften.

Vervolgens is het belangrijk om een stijl te kiezen die samengaat met de rest van je interieur. Houd rekening met praktische aspecten zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar vergeet ook niet dat bijvoorbeeld een tafel met rondingen over het algemeen kindvriendelijker is dan een tafel met scherpe hoeken.

Mocht je hulp nodig hebben met je keuze, kun je gerust contact met ons opnemen of direct een afspraak inplannen.

We doen onze uiterste best om je tafel binnen 8 weken te leveren. Op het moment dat je de tafel bestelt, hebben we een goed beeld van de concrete levertijd. Deze stemmen we met je af en wordt bevestigd in de order.

Liever leveren verder in de toekomst? Dat is geen probleem, mits we dat samen goed afspreken.

De meeste klanten kiezen voor onze 2 componenten lak. Dit is een matte lak en heeft dus een lage glansgraad. Voordeel van lak is dat de tafel geen gebruikssporen krijgt zoals bijvoorbeeld van een kopje koffie die is omgevallen.
Een nadeel van lak is dat het krasgevoelig is. De lak is dan licht beschadigd door bijvoorbeeld autosleutels die erop zijn gegooid. Krasjes zijn wittig en bij donkere afwerkingen goed zichtbaar.

Ons advies is om de donkere afwerkingen te laten borstelen waardoor de krasjes minder zichtbaar. Meer weten? Lees dan hier onze blog.

Indien de levering geschiedt in Nederland of in België en op de begane grond, zijn de bezorgkosten gratis. Voor levering op de 1e verdieping of hoger geldt een meerprijs vanaf €65,-. Hier vind je een overzicht van eventueel bijkomstige bezorgkosten.