Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ)

De levertijd van tafels is 4-6 weken. Bij stoelen en lampen is dit anders. Aangezien de levertijd per model verschilt, is het niet mogelijk om deze aan te geven. Bij bestelling stemmen we de levertermijn met u af. Ons streven is om alles tegelijk te leveren, tenzij we anders overeenkomen. Later leveren dan de levertijd is ook mogelijk, mits dit duidelijk is aangegeven bij de bestelling. Een week voor de levering nemen wij contact met u op om de precieze tijdstip van levering af te stemmen. De bezorgers bellen op de dag van levering ongeveer 30 minuten met u voordat ze arriveren.

Binnen een week na plaatsing van de bestelling online of in de toonkamers ontvangt u per mail een orderbevestiging. Hier wordt de bestelling gespecificeerd uiteengezet. Deze dient u goed te controleren. Indien de inhoud onjuist, kunt u dat binnen 5 dagen laten wijzigen.

In de toonkamers hoeft u geen aanbetaling te doen. Voorafgaand aan de levering ontvangt u een factuur die u per bankoverschrijving kan voldoen. In de webshop dient u het volledige bedrag bij plaatsing van de bestelling te voldoen.

Online kan je de aanbetaling voldoen met:
• Bankoverdracht
• Belfius
• Ideal
• Bancontact
• Paypal
• Sofort

Voor een overzicht van de bezorgkosten en meer informatie over bezorgen verwijzen wij u graag naar de bezorging pagina.

Op iedere bestelling zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt ze hier. Op uw verzoek sturen we ze aan u toe.

De artikelen geplaatst in de shop kunt u online bestellen. Tafels op maat kunnen enkel en alleen besteld worden in de toonkamers. Indien u onze toonkamers wil bezoeken om een specifiek product te zien, is het raadzaam om voorafgaand aan uw bezoek ons hierover te berichten. We dragen er dan zorg voor dat het product in de toonkamer staat.

Een week voorafgaand aan de levering hebben we telefonisch contact om de levering af te stemmen. Het is bij plaatsen van de bestelling niet mogelijk om een exacte bezorgdatum op te geven. U kunt wel een voorkeur voor de leverweek aangeven. Wij doen dan ons uiterste best daar rekening mee te houden.

Graag lossen wij klachten zo spoedig mogelijk op. In geval van klachten kunt u contact opnemen met service@vantafel.nl of u belt met 0611456259.

Onze producten worden allemaal op maat gemaakt waardoor een herroepingsrecht niet van toepassing is.

Van Tafel hanteert een garantie van een jaar. In onze algemene voorwaarden kunt u meer lezen over onze garantie.