Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

kleurenstalen Van Tafel
Foto's en blogs Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Wij Van Tafel willen je graag inspireren en delen deze beelden van ons maatwerk met trots. Wil je graag een persoonlijk interieur- of stylingadvies, neem dan gerust contact met ons op. Laat je inspireren…

Waarom kies je een eikenhouten bartafel van Van Tafel?

Rond eikenhout tafelblad als bartafel aan keukenblok
Algemeen 13 juni 2024

Een eikenhouten bartafel is meer dan zomaar een meubelstuk; het is een centraal punt in je huis, waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap. Maar waarom zou je precies voor een eikenhouten bartafel van Van Tafel kiezen?

Lees meer

Eetkamerbank: een stijlvolle en praktische keuze voor je eetkamer

Algemeen 06 juni 2024

Wanneer je je eetkamer inricht, denk je natuurlijk aan een mooie eettafel en comfortabele stoelen. Maar heb je ooit overwogen om een eetkamerbank toe te voegen? In deze blog bespreken we de voordelen van eetkamerbankjes en tips voor het kiezen van de perfecte bank voor jouw ruimte.

Lees meer

AAN TAFEL BIJ… Rob & Wendy

Deze keer gaan we niet binnen kijken maar zijn we welkom in de tuin van Rob & Wendy. Zij wonen sinds enkele jaren in hun nieuwe, zelfgebouwde woning in Uden.
Na de bouw van de woning hebben Rob en Wendy een tuinontwerp laten maken. Bij dit ontwerp hoorde een robuuste strakke tuintafel.

Lees meer

Van Tafel in gesprek met… Renske

Algemeen 01 mei 2024

We zitten aan tafel met interieurontwerpster Renske. Als klein meisje droomde ze ervan om modeontwerpster te worden: het ontwerpen, het combineren van verschillende materialen en kleuren, dat maakt haar blij!

Lees meer

Het belang van een opgeruimde tafel

Algemeen 29 april 2024

Een opgeruimde tafel. Het klinkt misschien als een simpele taak, maar de voordelen van het behouden van een nette en georganiseerde tafel zijn meer dan alleen een opgeruimd uiterlijk. In deze blog gaan we dieper in op waarom een opgeruimde tafel zo belangrijk is.

Lees meer

Hoe houd je je tafel opgeruimd?

Algemeen 19 april 2024

Ligt jouw eettafel vol met spulletjes, papieren en ‘rommeltjes’? W geven in deze korte blog een paar tips om jouw tafel opgeruimd te houden.

Lees meer