kleurenstalen Van Tafel
Foto's en blogs Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Wij Van Tafel willen je graag inspireren en delen deze beelden van ons maatwerk met trots. Wil je graag een persoonlijk interieur- of stylingadvies, neem dan gerust contact met ons op. Laat je inspireren…

Tips voor jouw ideale eetkamerstoel

Algemeen 20 juli 2021

Het kiezen van eetkamerstoelen is nog niet zo makkelijk. Waar moet je op letten om tot de perfecte stoel te komen? Hier wat tips Van Tafel.

Lees meer

Levertijden

Algemeen 16 juli 2021

Bij Van Tafel worden alle tafels maar ook de stoelen op maat gemaakt. Geen massaproductie. Wat voor invloed heeft dat op de levertijden?

Lees meer

Verander je tuin of terras met een nieuwe tuintafel

nieuwe-tuintafel-van-tafel-header
Algemeen 22 juni 2021

Onze eerste tuintafel collectie is een feit! Design tafels voor buiten. Van Tafel buitentafels herken je aan het tijdloos en duurzaam design.

Lees meer

Tips voor het samenstellen van een boomstamtafel

samenstellen-boomstamtafel
Algemeen 07 juni 2021

Je eigen boomstamtafel samenstellen kan nog weleens lastig zijn. In deze blog geven we enkele tips voor het samenstellen van je tafel op maat.

Lees meer

Hoe onderhoud je jouw houten tuinmeubels?

onderhoud houten tuinmeubels
Algemeen 01 juni 2021

Wanneer je een tuinmeubel van hout aanschaft is het goed om met een aantal punten rekening te houden. In deze blog vertellen we je meer over het onderhoud van houten tuinmeubels.

Lees meer

Fotografie Van Tafel

Algemeen 22 april 2021

Om je een goed beeld van onze unieke tafels te geven stoppen we veel tijd in de fotografie. In deze blog nemen we je mee in de voorbereidingen én de dag zelf.

Lees meer
Kunnen wij u helpen?