Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Aan tafel bij... Familie Vrolijk

We rijden dit keer naar Berlicum waar we mogen aanschuiven bij Familie Vrolijk. Hier wonen Thijs & Wendy met hun twee zonen Willem en Skip. Ze waren een tijdje terug bij ons in Oirschot, omdat ze tafel Finntage op Instagram hadden gezien en ze waren meteen verliefd.

“We zijn enorm geïnspireerd toen we de tafel zagen op het Instagram account van Finntage.

De vorm, de kleur het was eigenlijk precies wat we zochten. Ook door het leuke verhaal over jullie bedrijf werden wij getriggerd en nieuwsgierig. Tijdens onze afspraak in Oirschot werd alles duidelijk en bevestigd.”

Een kopje thee

Thijs en Wendy nemen allebei een heerlijke kop thee. Wendy vertelt dat ze zelf een theehuis heeft en het heerlijk vindt om nieuwe theesoorten te ontdekken. Onder het genot van een heerlijke theetje ligt de tafel al snel vol met mooie stalen en kleuren voor een tafel met bijpassende stoelen. Want aan die mooie Finntage tafel mochten ook een stel nieuwe stoelen komen.

“De eetkamerstoel Danie vinden we erg lekker zitten en met de vele opties konden we de perfectie combinatie maken. Voor aan het keukeneiland hebben we gekozen voor de barkruk Pieke in het goud velours. Om het gouden accent terug te laten komen hebben we ervoor gekozen om twee eetkamerstoelen een goud onderstel te geven.”

Een salontafel

Een organische vorm past super mooi tussen alle rechte lijnen van het huis. We kregen dan ook al snel de vraag van Thijs en Wendy of de tafel ook in een salontafel gemaakt kon worden. We vinden het altijd leuk om mee te denken en toen kwam dit prachtige ontwerp voor een salontafel op tafel.

“De tafels doorbreken de rechte lijnen en vervolgens hebben we de druppel vorm op meerdere plaatsen terug laten komen zoals in de spiegel en het vloerkleed.”

Vloerkleed: Desso van Hacotec kleden

De eettafel

De tafel staat in een gezellige leefkeuken met fijn lichtinval vanuit de grote ramen.

De ruime organische tafel wordt vooral gebruikt om lekker aan te eten, te borrelen en veel herinneringen te maken met vrienden en familie.

“We hadden verwacht dat we de salontafel meer zouden gebruiken en deze vol te zetten met hapjes, maar eigenlijk is de keuken nu een heerlijke plek geworden waar we altijd samen komen met familie en vrienden.”

Ook worden er aan tafel mooie plannen gesmeed en uitgewerkt. Zo was het theehuis van Wendy haar droom. Die droom is tot leven gekomen aan tafel waar de eerste ideeën uitgewerkt zijn.

“Theehuis Koekoek is inmiddels een feit en ligt achter ons huis aan het water. We hopen aan onze nieuwe tafel nog veel dromen te bespreken en waar te maken.”

Mooie herinneringen aan tafel

“Het huis was voor vandaag helemaal netjes opgeruimd. De jongens vonden het maar wennen. Zij zitten graag aan het eiland op de heerlijke barkrukken en gingen lekker eten voordat ze weer door moesten naar de voetbaltraining.

Met de vrienden van de jongens is het hier soms een zoete inval. Ze beginnen meestal aan tafel en ze eindigen in hun kids (game) room.

Zo gaat dat hier in huis! Hopelijk kunnen we nog vele jaren genieten aan onze tafel van deze gezellige momenten…