Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

tafelblad is ingepakt voor bezorging
Van Tafel Bezorging
Stempel Van Tafel aan de onderkant van de tafel

Bezorging Van Tafel

Wanneer je jouw unieke eettafel bij ons hebt samengesteld kun je natuurlijk niet wachten tot deze in huis staat. Dat beseffen we ons maar al te goed. Toch gaat er nog even tijd overheen voordat we jouw tafel daadwerkelijk kunnen bezorgen.

Klaar voor vertrek

Onze meubels worden bij je thuis geleverd en gemonteerd. Ze worden zelfs op jouw aanwijzingen op de juiste plaats gezet. Wel zo fijn met een zware tafel! Voor we over kunnen gaan tot het bezorgen van de tafel wordt deze eerst met liefde en passie gemaakt in onze eigen werkplaats in Oirschot. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in om kwalitatief mooie producten te maken.

Na enkele weken, wanneer de tafel zo goed als klaar is voor vertrek, nemen we contact op om de bezorging af te stemmen. Uiteraard om een geschikt moment te plannen maar ook om een goede inschatting te kunnen maken van de benodigdheden zodat de bezorging goed en soepel verloopt.

het tafelblad wordt ingepakt voor bezorging

Een fijne bezorging

Van Tafel heeft zich ook te houden aan de arbo-richtlijnen, we genieten natuurlijk graag nog lang van onze passievolle medewerkers! Om samen voor een fijne bezorging van jouw tafel te zorgen vragen we vooraf altijd om te controleren of de gekochte producten door de deuren en bochten in huis kunnen. Ook weten we graag op welke verdieping de tafel komt te staan en of er, indien nodig, een lift aanwezig is.

Zijn er wegafzettingen bij jou in de buurt? Laat het ons dan ook even weten. We kunnen onze route of tijden hierop aanpassen.

Bezorgbus Van Tafel

Bezorgkosten

Het kan zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor het bezorgen en monteren van jouw tafel. Hieronder vind je een overzicht van deze kosten in Nederland en België:

  • Op de begane grond; gratis
  • 1e of 2de verdieping via trappenhuis: €65,00
  • Trappenhuis 3de verdieping of hoger: €85,00
  • Via lift in pand: €65,00
  • Middels verhuislift geregeld door Van Tafel: €245,00
  • Reistijd langer dan 1 uur: €95

Heb je vragen over de bezorging of twijfel je ergens over, neem gerust contact met ons op.