Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

header blog een tafel van tafel
Hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk? Een tafel Van Tafel
Randafwerking-recht-en-dan-verjongd-Van-Tafel

Een tafel Van Tafel

Het kan zijn dat je al een goed beeld hebt van wat voor tafel je nu eigenlijk in huis wilt hebben. Je hebt het hele internet en vele woonwinkels afgestruind, maar vindt maar niet die perfecte tafel. Gelukkig heb je Van Tafel gevonden, wij maken jouw perfecte tafel helemaal op maat!

Dikte van het blad

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om je tafel helemaal zelf samen te stellen op onze website. Je kiest een stijl, daar hoort een bepaalde dikte van het blad bij. Ga je voor een Scandinavische woonstijl dan kom je uit bij de tafelbladen van 3 cm dik. Wil je een wat meer robuuste eettafel die past in een landelijke woonstijl dan ga je voor een tafelblad van 4 of 5 cm dik.

Vorm van het blad

Ook de vorm van het blad bepaal je helemaal zelf. Rechthoek, ovaal, plat ovaal, Deens of Fins ovaal, rond, maar ook organische vormen zijn ons niet vreemd. Jouw ruimte alsook jouw stijl vraagt een bepaalde vorm.

Randafwerking

Daarnaast zijn er diverse randafwerkingen. Wil je optisch een dun blad, dan kun je het beste kiezen voor verjongde rand. Ben je op zoek naar een robuuste uitstraling dan past een bladdikte van 4 of 5cm met rechte rand het beste. Door de keuze van de randafwerking maak je jouw tafel uniek en krijgt het net dat beetje extra.

Kleur van het blad

Niet onbelangrijk, welke kleur wordt de tafel? Ga je voor een warme gerookte kleur of voor licht naturel?

Eiken tafelblad

Dan is er nog één keuze die gemaakt moet worden om het tafelblad te kunnen maken. Authentiek eiken of geselecteerd eiken. Bij authentiek eiken zijn de noesten zichtbaar en opgevuld, zodat er geen gaten in de tafel zitten. Het geselecteerd eiken heeft (bijna) geen zichtbare noesten waardoor het een strakker geheel wordt.

eiken-houten-onderstel-onderling-verbonden-blank

Tafelpoot

Zonder poot geen tafel! Welke tafelpoot heeft het perfecte plaatje in je hoofd? Is het van hout of metaal? Is het subtiel, speels of grof? En welke kleur hoort erbij?  Keuze genoeg bij Van Tafel!

Eettafel op maat

Heb je alle stappen doorlopen, maar wil je toch net wat anders en vind je dit niet terug bij het samenstellen van je tafel? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en creëren samen jouw unieke eettafel.

Bestellen van jouw tafel

Bij het online plaatsen van je bestelling doe je direct de gehele betaling. Nadat we deze hebben ontvangen krijg je van ons een orderbevestiging waarin we ook de verwachte levertijd vermelden.

Wanneer we jouw unieke eettafel hebben samengesteld in onze toonkamers, kunnen we ons voorstellen dat je het even wilt laten bezinken om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. We maken een offerte voor je welke 30 dagen geldig is. Het bedrag op de offerte is gedurende deze periode geldig ook als er prijsverhogingen zijn in die tussentijd. (Dit kan voorkomen i.v.m. de prijsverhogingen van de grondstoffen.)

Nadat je jouw bestelling definitief hebt gemaakt, ontvang je hiervan een bevestiging en gaan we direct aan de slag met het maken van jouw eettafel. Het is dan ook niet meer mogelijk om wijzigingen door te voeren.

Advies Van Tafel

Heb je advies nodig voordat je een bestelling wilt plaatsen, neem gerust contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan!