Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Fotoshoot

Fotografie Van Tafel

Het afgelopen jaar hebben we al vele fotoshoots gedraaid! Op locatie en in onze “studio”. We zijn erg trots op het eindresultaat. Graag nemen we jullie mee aan hetgeen vooraf gaat aan en tijdens een dag fotografie.

Unieke tafels

Eerst bepalen we het doel van de fotografie. Bij de laatste fotografie dag was het doel het vastleggen van onze nieuwe modellen eettafels. Onze jaren lange ervaring van het maken van tafels willen we benadrukken in de foto’s. Unieke tafels waarbij wij ons onderscheiden van anderen doordat we oog hebben voor details. Is dat ons gelukt? Lees verder en oordeel zelf.

Sfeer

Belangrijk is dat we bepalen welke sfeer de foto’s moeten hebben. De foto’s van de laatste shoot  worden geplaatst in het voorjaar, het voorjaar staat voor ons voor een “nieuwe” start van het jaar. Frisse beelden met het juiste kleurgebruik. We hebben gekozen voor 3 varianten namelijk

  1. terra zandkleur
  2. groen en
  3. grijs

Dit was ook een mooie gelegenheid om onze Scandinavische toonkamer te “pimpen”.

Eettafels

Vervolgens hebben we de nieuwe modellen tafels gekozen:

  • Tafel Fly, ovaal blad (afwerking natural) met metalen onderstel maar dan in terra gecoat in plaats van zwart.
  • Tafel Twin, deens ovaal blad met houten onderstel (afwerking light grey)
  • Tafel Wokkel, ronde tafel met houten gedraaide poot in de nieuwe kleur Slate Grey

Op het allerlaatste moment kwamen daar nog andere modellen bij vanuit productontwikkeling. Iedereen is zo enthousiast! Er wordt besloten deze ook te fotograferen als er tijd over is aan het einde van de dag. Eigenlijk verdienen ze het allemaal om vereeuwigd te worden.

Styling

Pleun Cudok schuift aan voor styling advies. We kiezen samen de accessoires voor de shoot. Deze keer dus vooral Scandinavisch met een vleugje lente! Dat betekent vaasjes, kandelaars en andere eye-catchers. Hollandse tulpen en Brabantse bloesemtakken mogen daarbij uiteraard niet ontbreken.

Fotoshoot

De fotografie vindt plaats in onze werkplaats. De dag voorafgaand aan de fotografie bouwen onze jongens alles op, zodat het een echte fotostudio wordt. De tafels en stoelen staan gereed, accessoires uitgestald en dan kunnen we beginnen. Maar eerst een kop koffie waarbij we de verschillende foto’s nogmaals doornemen. Alle neuzen worden (die van ons, fotograaf en de styliste) dezelfde kant opgezet en de kleine details worden nogmaals doorgenomen.

Dan kunnen we beginnen. We werken keihard om het voor elkaar te boksen. Tijdens het harde werken is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Op deze manier vliegt de tijd super snel voorbij en kijken we met zijn allen terug op een lange, maar geslaagde dag…

Een deel van de foto’s tref je aan in deze blog. Benieuwd naar onze andere foto’s? Klik dan door naar onze Instagram inspiratie. leuk als je ons volgt, we inspireren je graag met mooie tafels en andere spullen.