Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Organische vormen eettafels Van Tafel
Van Tafel Organische eettafels

Organische vormen

De trend van dit moment. Organische vormen en asymmetrische lijnen. Niet elk interieur is er geschikt voor, maar past het in jouw interieur?

Waarom deze vorm? Nou ten eerste verzacht deze vorm de harde lijnen in een interieur. Je krijgt een warm welkom bij deze vorm, een ontmoetingsplek waar je graag samen komt. Daarnaast maak je een verbinding met buiten. Vormen van bomen, struiken, wolken in de lucht. Herkenbaar?

In deze blog geven we graag wat tips of deze vorm ook iets is voor jouw interieur.

Asymmetrisch

Nog niet zo lang geleden leken de enige tafelvormen rechthoek en rond. Momenteel passeren verschillende nieuwe trends steeds de revue hetgeen resulteert in nieuwe vormen. Het valt ons op dat asymmetrisch steeds populairder wordt.

Wat is asymmetrisch eigenlijk? Het zijn vormen die je niet kunt spiegelen wanneer je ze in tweeën deelt. Wanneer je bijvoorbeeld een cirkel of vierkant splitst, heb je twee gelijke delen. Splits je een kiezel dan is dat niet het geval. Als er bij splitsing geen gelijke delen ontstaan, spreken we van een asymmetrische vorm.

Asymmetrisch vs. organisch

Beide termen kom je tegen als je op zoek gaat naar een uniek meubel. Organisch is ook asymmetrisch maar is nog specifieker, een organische vorm is namelijk een natuurlijke vorm. Oftewel een vorm die je in de natuur tegenkomt zoals keien en druppels.

Organische eettafels

Met onze organische eettafels haal je de laatste trend in huis. Zo kun je de tafel na bijvoorbeeld een jaar eens omdraaien en een geheel nieuwe look in huis te creëren.

Daarnaast geldt ook voor deze categorie eettafels dat het volledig maatwerk is. Er zijn verschillende onderstellen mogelijk. Zit het gewenste onderstel er niet bij? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. De keuze is aan jou, afmeting, randafwerking, hout structuur, kleur etc.

Afmetingen

We begrijpen dat deze vorm best specifiek is. Maak een afspraak in onze toonkamers en neem je plattegrond mee. We kijken dan wat het best past in jullie ruimte. Met een lekker bakkie koffie en iets lekkers er bij is dat zo geregeld.
Soms kan het best lastig zijn de eetkamerstoelen juist te plaatsen rond een organische tafel. Wij doen dit vaker en kunnen je hierbij gemakkelijk verder helpen.