Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Paastafel ingedekt
Pastelkleuren en vrolijke decoratie Paastafel 2023

Paastafel 2023

De paastafel 2023 van Van Tafel ziet er dit jaar lekker vrolijk uit! Onze donkere Fins ovale eettafel is een mooi decor voor het creëren van een vrolijke paastafel. Organische eettafels zorgen helemaal voor het natuurlijke gevoel. Maar ook een ronde of rechthoekige eettafel maken jouw paastafel tot een succes!

Decoratie paastafel

Eigenlijk is het creëren van een gezellige paastafel helemaal niet zo moeilijk. Met enkele items maak je van jouw tafel een vrolijke setting. Een paastak met pastelkleurige ornamenten, paasbloemen zoals narcissen, hyacinten of tulpen in kleine vaasjes of een leuke kandelaar met pastel kaarsen er in.

Indekken van de paastafel

Wij genieten met Pasen graag van een uitgebreid ontbijt, een brunch of late lunch. Lekkernijen op tafel, fris servies en vrolijke servetten maken het helemaal af.

Op onze paastafel gebruiken we natuurlijk geen tafelkleed, onze tafel mag gezien worden. Wel gebruiken we placemats voor een warme aankleding. Wat paashangers los over de tafel en het lentezonnetje door de raam, laat dat lekkers maar komen!

Knutselen aan tafel

Aan tafel is het ook leuk om samen te knutselen voor Pasen. Een mooie paaskrans maken, eieren versieren, vrolijke eierdopjes of eigen ontworpen servetringen… op Pinterest vind je heel veel inspiratie en leuke knutselideetjes. Zo zorg je samen voor een gezellige en unieke paastafel in 2023.

Team Van Tafel wenst je hele fijne Paasdagen!