Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

sfeervol ingedekte tuintafel
Sfeer op je tuintafel
Tuintafel-boomstamtafel-Van-Tafel

Als het mooie weer zich aandient, is het heerlijk om weer lekker buiten te eten en te BBQ’en. Hierbij mag een gezellige sfeer op je tuintafel natuurlijk niet ontbreken. Van Tafel heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet om van jouw tuintafel een sfeervol plaatje te maken. Bedenk eerst voor welke stijl je wil gaan. Ga je voor de zomerse Ibizastijl, een landelijke sfeer of toch voor een industriële look? Denk dan bijvoorbeeld aan;

Een tafelkleed

Een mooi linnen tafelkleed of een tafelkleed met een coating, zodat deze makkelijk af te nemen is. Je kunt daarbij kiezen voor een print of een mooie, effen kleur om de rust te behouden. Het tafelkleed kan een basis zijn voor een mooi ingedekte tafel. Altijd een kleed is bij de meeste tuintafels niet nodig. Gelukkig maar, ze zijn namelijk veel te mooi om te verstoppen! Daarnaast kan het ook tot verstikking van het blad leiden als het kleed er altijd op ligt.

Bloemen of planten

Waarschijnlijk heb je in je tuin al wat aan planten staan, maar deze mogen ook niet ontbreken waneneer je sfeer op je tuintafel wilt creëren. Zet bijvoorbeeld enkele mooie plantenbakjes met plantjes, een vaas of meerdere vaasjes met wat leuke gekleurde bloemen of takken in het midden van de tafel. Je kunt dit iedere keer weer veranderen.

Tuintafel-Iro-sfeerbeeld-Van-Tafel

Verlichting

Als het avond wordt, mag verlichting bij de tuintafel niet ontbreken. Naast de basis van je tuinverlichting hang je als extraatje een snoer met lampjes bij de buitentafel of span je er een draad met lantaarntjes boven. Het is natuurlijk ook altijd erg gezellig om veel kaarsen op tafel aan te steken voor een warme en gezellige sfeer. Een vuurkorf vlakbij de tafel is ook erg sfeervol en geeft bovendien ook warmte voor het geval het wat afkoelt buiten.

Accessoires

Accessoires als finishing touch bij je buitentafel mogen niet ontbreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leuke kussentjes of plaids op de tuinstoelen of tuinbank.

Op zoek naar inspiratie?

Ga jij voor een mooie tuintafel van hout of zink? Kijk dan ook vooral even op onze site of volg ons via Instagram, Facebook of Pinterest voor meer inspiratie.
We ontvangen je graag in onze toonkamers waar de tuintafels te bewonderen zijn.