Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Houten eettafel in kerststijl gedekt
Tafelstyling Van Tafel
Tafel van eikenhout met sfeervolle tafelstyling voor Kerst

Samenzijn, nieuwe herinneringen maken, de kerstboom optuigen, koekjes bakken, heerlijke gerechten bereiden en gezellig lang tafelen. Dat is Kerstmis voor ons.

Tafelstyling

En natuurlijk is het extra genieten aan een feestelijk ingedekte tafel, helemaal in je eigen stijl. Van servies, bestek en stijlvol glaswerk tot tafelkleden, tafellopers en servetten in de mooiste kleuren en prints. Maar ook sfeervolle kaarsen en mooie lichtjes mogen niet ontbreken voor de ultieme tafelstyling.

Kerststijlen

De kerststijlen van 2022 zijn erg uiteenlopend. Hoe zorg jij voor de ultieme tafelstyling bij jou thuis tijdens de feestdagen?

Zelf hebben we gekozen voor warme kerstkleuren zoals bordeaux rood en kerstgroen gecombineerd met zilver en glitters.

Glitters op tafel

Glitter & glamour

Er is voor ieder wat wils. Lekker ‘over de top’ met veel kleur en glitters en de gekste ornamenten zoals sneakers, kaasplankjes, donuts, lipsticks, dieren en ga zo nog maar even door… Op tafel een loper met glitters, glimmend bestek en fleurige glazen. Een vrolijk en feestelijk geheel.

Rust & warmte

Of ga je voor minimalisme, rust, warmte en gezelligheid? Dat kan met aarde tinten zoals beige, bruin, goud en poederroze. En prachtig vormgegeven ornamenten van natuurlijke materialen als papier, karton en hout. Een mooie linnen tafelloper en servetten, wit servies en kandelaars in verschillende hoogtes maken de kersttafel helemaal af.

Romantische kersttafel

Klassiek & Romantisch

Natuurlijk ontbreekt ook de klassieke kerstversiering niet dit jaar. Donkerrood, goud en diepgroen zijn de typische kleuren van een romantische kerst. Kaarsjes, dennenappels, kersttakken en kerstkransjes op tafel en kerstsokken aan de openhaard. Good old times…

 

Er zijn talloze mogelijkheden om met de juiste tafelstyling bij jouw thuis een heerlijke kerstsfeer te creëren. Doe vooral wat bij je past en geniet van deze dagen met familie en vrienden. Een hele fijne kerst!