Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Thuiswerken, het nieuwe normaal?

Thuiswerken, het nieuwe normaal?

Kunnen we het ons nog herinneren? Je eigen werkplek op kantoor? Natuurlijk wel. Fijn om even weg te zijn van huis en lekker met je werk bezig te zijn, zonder al die afleidingen van thuis. Laten we het thuisonderwijs hierbij vooral niet vergeten. Een eigen, fijne werkplek is essentieel om met plezier je werk te kunnen blijven doen. Maar hoe zorg je nu voor een fijne thuis werkplek…?

Op maat

Side table
Het allerfijnste is natuurlijk een eigen werkplek, niet aan de eetkamertafel waaraan je juist tijd maakt voor een lekkere maaltijd, een spelletje of een borrel. Een side table op maat is uitermate geschikt om als buro te fungeren. Is de tafel niet in gebruik, dan is het een prachtig meubel om mooie accessoires en persoonlijke spullen neer te zetten.

Blinde wandplank
Onlangs hebben we voor een klant een blinde wandplank gemaakt. Wanneer er gewerkt wordt, is de plank een buro en anders een prachtige plank met gave eye catchers erop.

Buro
Heb je ergens een lege hoek voor een eigen werkplek? Of is je buro aan vervanging toe? Deel je ideeën met ons en wij maken graag jouw buro op maat. Je huidige buro pimpen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Eettafel
De eettafel wordt ook veel gebruikt als buro. Feit is dat het tafelblad hier veel van lijdt. Is je tafel beschadigd of ziet deze er wel erg geleefd uit? Het is altijd mogelijk om het tafelblad te schuren en opnieuw te lakken. Een nieuwe tafel op maat is uiteraard ook mogelijk. Dit verzoek krijgen we veel. Nu de tafel er een nieuwe functie bij heeft, zien we vaak dat een ander model beter past. Veel mensen kiezen voor een ovaal, plat ovaal of deens ovaal met een onderstel die voor de stoelen niet in de weg zit. Op deze manier kan de tafel volledig benut worden. Aan de ene kant staan de werkspullen en aan de andere kant wordt gezellig getafeld.

Passende stoel

Een goede houding is het belangrijkste. Zorg ervoor dat je een prettige stoel hebt. Wanneer je armen op tafel rusten, dienen deze een hoek van 90 graden te maken. Daarnaast is een rechte rug c.q. rechte houding noodzakelijk om rugklachten te voorkomen. Op zoek naar een nieuwe stoel? Ga dan vooral proef zitten en bij voorkeur aan de tafel waar je dagelijks werkt.

Thuiswerken

De kans is aanwezig dat, ook na de corona, thuiswerken blijft. Een fijne thuiswerkplek is dan ook een must.

Wist je dat… in veel cao’s afspraken zijn gemaakt over thuiswerkvergoedingen. Geen cao van toepassing? Ga het gesprek aan met je werkgever en maak een vergoeding voor zaken die je echt nodig hebt bespreekbaar. Een werkgever is verplicht om een thuiswerkplek volgens de geldende arbo-normen in te richten.

Nog een laatste tip Van Tafel… zorg goed voor de innerlijke mens. Een goede kop koffie of thee en tussen de middag even lekker naar buiten. Zo geniet je vervolgens weer extra van je fijne werkplek… Stay safe!