Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

overname meubelfabriek Van Tafel groeit

Overname Meubelfabriek Veldhuizen

Afgelopen zomer was het zover. De overname van meubelfabriek Veldhuizen, gevestigd in Oirschot, is een feit. Een grote wens is hiermee in vervulling gegaan. Want dit betekent een nóg betere bediening voor de klanten van Van Tafel!

Doordat we de gehele productie onder één dak hebben gebracht, kunnen we nog meer zelf. We hebben de touwtjes in handen en kunnen aan- en bijsturen waar nodig.

We kunnen op deze manier sneller schakelen en productieprocessen optimaliseren. We spelen nog beter in op de behoeften en voorkeuren van jou als klant. En dat alles uiteraard met behoud van onze vertrouwde kwaliteit en vakmanschap.

Volle kracht vooruit!

De eerste maanden na de overname is er hard gewerkt om alles te verhuizen zodat we letterlijk alles onder één dak hebben. Processen zijn opgepakt en de medewerkers is wegwijs gemaakt in de vernieuwde omgeving. In de loop van de tijd hebben we allemaal onze draai gevonden en gaan we op volle kracht vooruit!

Het uitgebreide team Van Tafel heeft nog meer expertise tot haar beschikking door de overname. Vakkundig, enthousiast en met passie maken we jouw tafel ambachtelijk in onze werkplaats in Oirschot.

Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze toonkamers, waarbij een rondleiding door de werkplaats natuurlijk niet kan ontbreken. Tot snel…