Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Kleuren Van Tafel Welke kleur tafel kies je?
Spuiterij-van-Tafel

Welke kleur tafel kies je?

Bij Van Tafel maken we de tafel zelf, in onze fabriek. Geen voorraad, maar helemaal op maat gemaakt voor jou. Je kiest de vorm van het tafelblad, de randafwerking, de afmetingen en natuurlijk ook het onderstel, dan kunnen onze vakmannen aan de slag in onze moderne werkplaats. Als laatst gaat jouw tafel naar onze meubelspuiterij..

Daar blijft er nog één keuze over, de kleur.

De kleur van je tafel

De kleur van je tafel is uiteraard een hele belangrijke keuze. De afwerking bepaalt mede de sfeer in huis en moet matchen met de rest van je interieur.

Nu weten we bij Van Tafel dat het kiezen van een kleur nog niet zo makkelijk is. Er zijn verschillende tinten die lijken op elkaar, maar toch net een andere stijl neerzetten. Door het kiezen van de juiste kleur wordt jouw interieur een perfect geheel!

Natuurlijk helpen we je graag in onze toonkamers, zodat je de kleuren in levende lijve kunt bekijken. We hebben verschillende opstellingen in verschillende kleuren staan en een rondje door onze werkplaats geeft je volop inspiratie.

Maar, het is ook fijn om de kleur thuis te kunnen bekijken. In de ruimte waar je tafel komt te staan, met het bijbehorende lichtinval. Zo zie je vaak meteen wat wel of niet in de ruimte past en of een kleur matcht met de rest van je interieur.

Pakketje met houten kleurstalen

Kleurstalen Van Tafel

Voordat je daadwerkelijk een tafel op maat gaat samenstellen geven we je daarom de mogelijkheid om eerst enkele kleuren thuis op je gemak te vergelijken.
Met onze kleurstalen krijg je alvast een eerste indruk van het hout en de kleuren die we gebruiken wanneer we jouw tafel gaan maken. Je betaalt slechts de verzendkosten, de stalen krijg je van ons.

De stalen worden gemaakt van rest hout waardoor de stalen niet altijd gelijk zijn. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan een duurzame (werk)omgeving. Altijd fijn als we ze terug ontvangen, zodat we andere klanten met de stalen kunnen helpen (cradle to cradle).

Heb je een kleur gekozen voor jouw tafel, of kun je nog wat advies gebruiken? Kom dan gezellig langs in onze toonkamers. We creëren samen jouw unieke eettafel onder het genot van een kopje koffie of thee…jouw woonwensen zetten we samen om in woongenot!

Heb je vragen? Bel, mail of app ons dan gerust.