Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

kerstsfeer-op-tafel-Van-Tafel
Kerstsfeer op tafel
kaarsen-op-tafel-met-kerst-Van-Tafel

Jouw tafel in kerstsfeer

Vorig jaar hebben we een blog geschreven over een mooi ingedekte kerst tafel. Maar jouw unieke tafel mag ook het stralende middelpunt zijn als er niet gegeten wordt. Om je tafel in kerstsfeer aan te kleden kun je volop inspiratie op doen in de tuincentra en bij jouw favoriete bloemist. Wij zijn fan van de inspirerende, enthousiaste bloemisten Bloom, Jasmijn Bloembinders en Oogenlust. In deze blog hebben we een aantal leuke kerstdecoratie mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Kaarsen

In deze donkere maanden mogen ze niet ontbreken op tafel, kaarsen! Ze zorgen voor een lichtpuntje, maar vooral voor sfeer. Plaats kaarsen in verschillende vormen en maten door elkaar op tafel. Ook dit jaar is de swirl kaars niet te missen, maar ook stompkaarsen, (extra dikke) dinerkaarsen en theelichtjes mogen niet ontbreken op een sfeervolle kersttafel. De kaarsen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden tijdens het eten.

Kersttakken

Voor wat extra kerstsfeer kun je tussen de kaarsen door mooie kersttakken leggen zoals, hulst, dennentakken of takken met rode besjes. Wat ook altijd mooi staat (en praktisch als je het wil verplaatsen) is een plateau met kaarsen en kersttakken. Eventueel afgewisseld met amaryllis bollen of vrolijke kerstballen.

kerstsfeer-boven-tafel-Van-Tafel

Kerstlampjes

Mooie kleine kerstlampjes aan een snoer zijn ook altijd erg sfeervol. Je kunt ze neerleggen op tafel tussen de mooie takken of je doet ze in een mooie bijzondere fles of glazen pot.

Boven de tafel

Vergeet ook vooral niet om te kijken of er iets mogelijk is boven de tafel. Misschien kun je de lamp, voorzichtig, pimpen met mooie (kunst) takken, droogbloemen, lichtjes of kerstballen. Ook een tafelklem vol met kerstversiering zorgt voor een intieme kerstsfeer.

Kijk ook eens op HomeDeco.nl voor inspiratie en leuke accessoires…

Geniet van alle voorbereidingen, heerlijke Kerstdagen en sfeervol tafelen. Herinneringen maken we aan tafel!