Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Drie verschillende stoelen van Jesper Home
Stoelen van Jesper Home Stoelen van Jesper Home
stoelen Jesper Home in verschillende uitvoeringen

De stoelen van Jesper Home zijn een perfecte aanvulling op een tafel Van Tafel. Deze stoelen zijn namelijk ook geheel naar wens samen te stellen. Je creëert zo helemaal je eigen unieke eethoek!

Wanneer je jouw perfecte eettafel hebt uitgekozen, weet je ook hoeveel stoelen je nodig hebt. Passen er 4 stoelen aan tafel of ga je voor 6, 8 of zelfs wel 10 stoelen?

In onze toonkamers maak je de hele set compleet.

Stoelen samenstellen

Uit de collectie van Jesper Home kies je zelf de zitting, de bekleding en het onderstel. Wil je een zitting met armleuningen of liever zonder? Hierbij is het belangrijk te weten dat een stoel met armleuningen meer ruimte in beslag neemt. We kijken dan ook altijd graag met je mee hoe de stoelen het beste passen bij en aan de tafel. Een voordeel van een tafel op maat is dat we in veel gevallen ook wat kunnen schuiven met de plaatsing van de tafelpoot.

Kies je voor een draaibare zitting of vaste zitting? Ook de stof heb je voor het kiezen. Er zijn vele verschillende stoffen. Van fijn geweven tot een zachte teddystof.  En dat allemaal ook nog in een diversiteit aan kleuren. Kies de kleur die bij jouw interieur past en samen met de IProteqt Servive ben je verzekerd van jarenlang zitgenot!

Onderstel

Ook met het onderstel kun je spelen. Er zijn 4 verschillende opties. Je hebt de keuze uit

  • Slide frame – elegant lijnenspel
  • Cross frame – speels lijnenspel
  • Turn frame – 180 graden draaibaar
  • Beehive frame – gespiegeld hexagoon

Ieder onderstel is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en is verkrijgbaar in de finish mat zwart of wit, mat RVS, mat gold en mat rosegold.

Duizelt het je en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van al deze keuzes? Kom gezellig langs in onze toonkamers. We helpen je graag!