Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Van Tafel IProteqt Service

IProteqt Service

Wij, Van Tafel, vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk kan genieten van je nieuwe meubels. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Oranje Furniture Care en bieden we het ‘IProteqt’ programma aan op al onze eetkamerstoelen, eetkamerbanken en barkrukken.

Zorgeloos genieten

Met de IPorteqt service geniet je 5 jaar lang zorgeloos van jouw nieuwe stoelen. Gaat er een glas wijn overheen, gooien de kinderen het eten van hun bord of heeft je kat de kattenbak gemist? De iProteqt service biedt een oplossing. De professionele servicemedewerkers komen bij je thuis en lossen dit probleem op zonder verdere kosten.

Textielbeschermer

IProteqt wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt een doe het zelf pakket met daarin het certificaat, het servicebewijs. Je beschermt je eetkamerstoelen tegen vuil en vlekken met de textielbeschermer. Mocht er tóch een vlek in komen die je er zelf niet uit krijgt? Met het servicebewijs i.c.m. de aankoopnota kun je 5 jaar lang een beroep doen op de IProteqt Service.

Let op: dit geldt alleen als je dit pakket bij aanschaf van je eetkamerstoelen koopt. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Wil je weten hoe je jouw houten tafel kunt onderhouden? Lees dan deze blog.