Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Van Tafel Een Design tafel

Nederlands design is hot! Onze studio Van Tafel heeft een aantal bijzondere tafels ontworpen. Met aandacht voor het detail, eigenzinnig en licht gerijmd. De vormentaal van design tafels Van Tafel zijn verfijnd. Zowel het onderstel als het tafelblad hebben een strakke en fijne vorm.

Unieke design tafel

Onze design tafels zijn ontworpen met een nadruk op esthetische waarde en kwaliteit. De tafels worden gemaakt met liefde en aandacht voor massief hout. Zowel het blad als het onderstel worden ambachtelijk in onze eigen werkplaats gemaakt.

Design tafels worden vaak gebruikt in woon- en werkomgevingen om een statement te maken en om een ruimte een uniek gevoel te geven.

Stoelen aan een design eettafel

Hoeveel stoelen er passen aan een design eettafel is natuurlijk afhankelijk van de vorm en van de grootte van de tafel. Als algemene regel rekenen we voor een stoel met armleuning 75cm en voor een stoel zonder armleuning 65cm om comfortabel te zitten.

Onderstel onder een design eettafel

Het onderstel van een designtafel maakt het plaatje helemaal compleet. Met het juiste onderstel onder het tafelblad creëer je echt een tafel die bij je past. Wanneer het onderstel strategisch wordt geplaatst of er wordt gekozen voor een middenpoot, creëer je ruimte voor meer stoelen zodat een groot gezelschap gezellig kan aanschuiven.

Eiken tafelblad

Ook de design tafels van Van Tafel zijn gemaakt van Europees Eiken. Bij het samenstellen van je tafel kies je voor authentiek eiken of geselecteerd eiken. Bij het authentiek eiken zijn de noesten zichtbaar en krijg je een wat robuustere uitstraling. Het geselecteerd eiken is rustig en egaal. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Ga jij voor een echte design tafel? Stel jouw eigen tafel op maat online samen of maak een afspraak en kom gezellig langs in onze toonkamers!