Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Modulaire loungebank basis collectie
voor buiten Modulaire loungeset

Loungen

Urenlang loungen? Dat kan met de nieuwe modulaire loungeset Van Tafel!

Mooie momenten vinden niet alleen aan de eettafel plaats, maar ook buiten aan de tuintafel of in de loungebanken. Daarom hebben we een modulaire loungeset voor buiten ontwikkeld.

Modulaire loungeset

Een modulaire loungeset houdt in dat je de loungeset naar eigen wens kunt samenstellen. Ideaal natuurlijk, want zo ben je erg flexibel en kies je zelf de gewenste opstelling. Door de verschillende maatvoeringen, passen onze buiten banken in iedere tuin. Kies je voor een losse fauteuil of een lekkere ruime hoekbank? Een rechte bank, een chaise longues of toch liever een ligbed? Het kan allemaal! De lengte van de losse delen bepaal je zelf waardoor het altijd past op je terras of onder de veranda.

Zelf samenstellen

Bij Van Tafel kies je niet alleen de vorm en de afmetingen zelf. Je kiest ook de kleur die bij jou en je tuin past. En om helemaal jouw stijl door te kunnen voeren in je tuin, zijn er diverse stofferingen mogelijk. In onze toonkamers adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Kussens in je loungeset

Nu staat zo’n loungeset natuurlijk prachtig wanneer het mooi weer is. Maar we weten ook dat dit in Nederland niet altijd het geval is. Omdat we bij loungen niet willen denken aan het op en neer sjouwen van kussens hebben we daar de oplossing voor!
Door de speciale vulling van de kussens en de speciale buiten stoffen van Sunbrella kunnen de kussens lekker buiten blijven liggen. De luxe royale kussens met Sunbrella stof en met de beste buitenkwaliteit vulling zorgen voor comfort en urenlang lounge plezier!

Weerbestendige loungeset

Onze modulaire loungesets worden gemaakt van Padouk hout. De onderstellen of frames worden gemaakt van metaal. Wanneer Padouk onbewerkt blijft zal het hout naar verloop van tijd vergrijzen. Wil je dat liever niet? Dan kun je bij ons kiezen voor een olie behandeling. In dat geval behoudt Padouk zijn rood/oranje, bruine kleur. Wil je liever een zwarte loungeset? Ook dat kan bij Van Tafel!

Afhankelijk van de kleur van het hout wil je natuurlijk ook een bijpassend frame. De metalen onderstellen kunnen gecoat worden in zwart, champagne of terra. Zo maak je de perfecte match. Uiteraard gebruiken we hiervoor alleen de beste coating voor buiten. Geen roestplekken op jouw loungeset!

Ben jij toe aan een weerbestendige, luxe en stijlvolle loungeset? Bekijk onze site voor meer inspiratie en maak een afspraak en kom gezellig bij ons langs!