Winkel

Van Tafel is een 100% Oirschots bedrijf. Ambacht gaat hand in hand met onze modernste machines. Dit ziet u terug in het vakmanschap in elke tafel. Europees eiken is ons uitgangspunt. Deze houtsoort heeft een warme uitstraling en er kan al dan niet gekozen worden voor karakter (geknoest) of juist zuiver geselecteerd hout. In onze spuiterij werken we elke tafel met aandacht af. Zowel de bovenzijde van uw tafel als de onderzijde krijgt haar aandacht!

Onze onderstellen worden met liefde gemaakt. Het laswerk is netjes, de onderdelen gesneden op CNC gestuurde machines. Alles aan de maat. Ook hier heeft u verschillende keuzes mbt de afwerking van het onderstel. Onze collectie is met zorg samengesteld, liefde zit in het detail.

Wij hebben geen voorraad, elke tafel die we maken, maken we klant specifiek. Uw wensen staan centraal. Dit doen we elke dag, al jaren lang!

Om een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een tafelcollectie gemaakt. Deze collectie kunt u bewonderen in de webshop maar ook in onze toonkamers. Wellicht zit er een match tussen. Zo niet, vrees niet…wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Ook hebben we een mooie, eigentijdse stoelencollectie! En kijk ook bij de de lampen, want die zijn een aanwinst voor ieder interieur.

Mocht u een tafel, stoel of lamp willen zien, bezoek onze toonkamers gelegen aan onze fabriek te Oirschot. Uiteraard staat de koffie of iets anders klaar…

Met veel plezier adviseren wij u bij uw keuze. Graag bekijken we samen het grotere geheel in huis eventueel aan de hand van uw moodboard. Interieur advies is ons niet vreemd en deel van ons DNA.