Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Header met houten tuintafel voor blog afwerkingen tuintafels
Van Tafel Afwerkingen tuintafels

Verschillende afwerkingen voor je tuintafel

Verfraai je buitenruimte met een prachtige Iroko en Padouk houten tuintafel. Het toevoegen van een hoogwaardige tuintafel is een geweldige manier om je tuin, patio of balkon te transformeren tot een stijlvolle plek. Een plek waar je kunt genieten van maaltijden, ontspannen met vrienden en familie, of gewoon van de natuur kunt genieten. Van Tafel biedt een prachtige collectie houten tuintafels, waaronder de duurzame Iroko en exotische Padouk modellen.

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een tuintafel is de afwerking. In deze blog zullen we de mogelijkheden van verschillende afwerkingen voor Iroko en Padouk houten tuintafels van Van Tafel verkennen. Zo kun je de perfecte tafel kiezen die past bij jouw stijl en behoeften.

Natuurlijke afwerking

Als je de natuurlijke schoonheid van het hout wilt behouden, is een natuurlijke afwerking een uitstekende keuze. Iroko en Padouk hebben van nature prachtige kleuren en texturen. Een natuurlijke afwerking benadrukt deze kenmerken. Het hout wordt behandeld met een speciale buiten was  die de natuurlijke kleur verdiepen.

Gebeitste afwerking

Een gebeitste afwerking is ideaal als je de kleur van het hout wilt aanpassen of een bepaalde uitstraling wilt creëren die past bij je buitenruimte. Iroko en Padouk beitsen wij in zwart. Dit stelt je in staat om de tafel af te stemmen op je bestaande tuinmeubilair of om een opvallend contrast te creëren.

Verweerde afwerking

Als je een meer rustieke uitstraling wilt bereiken, is een verweerde afwerking een interessante optie. Het hout wordt dan niet behandeld waardoor de verschillende weersinvloeden zorgen voor een vergrijzing van het hout.

Je perfecte tafel

Bij het kiezen van een houten tuintafel is de afwerking een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Met de verschillende afwerkingsopties die Van Tafel biedt voor de Iroko en Padouk tuintafels, kun je een tafel kiezen die perfect past bij jouw stijl. Of je nu de natuurlijke schoonheid van het hout wilt behouden, een aangepaste kleur wilt of een rustieke uitstraling wilt bereiken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Investeer in een prachtige houten tuintafel en geniet van jarenlang plezier in je buitenruimte.

Benieuwd naar het onderhoud van je tuintafel. Lees dan onze blog daarover.