Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Zwarte plat ovale eettafel met grote zwarte kandelaar
Van Tafel Een plat ovale tafel
Smoked plat ovale eettafel met metalen draadelementen onderstel

De plat ovale eettafel is echt de trend van nu. De lange zijden van het tafelblad zijn recht waarna het blad rond verloopt. De vorm lijkt misschien wel het meest op een zetpil. Een hele eigentijdse vorm waardoor deze tafel een statement is in je interieur.

Voordelen van een plat ovale eettafel

De plat ovale eettafel heeft de voordelen van een ovale tafel én van een rechthoekige tafel. Door de rechte zijden past de tafel perfect in smallere ruimtes. Er is voldoende ruimte voor eetkamerstoelen maar ook een eetkamerbankje past erg mooi.

De ronde vormen aan de uiteinden van de tafel zorgen voor een mooi lijnenspel en verzachten harde lijnen in je interieur. Ook fijn, er zitten geen scherpe punten aan de plat ovale eettafel!

Onderstel onder een plat ovale eettafel

Ook voor het onderstel onder een plat ovale tafel zijn er verschillende mogelijkheden waardoor je jouw unieke eettafel kunt creëren. Zo kan je onder andere kiezen voor een fijne midden poot, een matrix of een speels onderstel. De onderstellen zijn er in metaal die we in alle RAL kleuren kunnen coaten. Uiteraard zijn er ook Eikenhouten onderstellen waarbij het mooie meubelambacht goed zichtbaar is.

zwarte plat ovale eettafel met stoel

Stoelen aan een plat ovale tafel

Hoeveel stoelen er passen aan een plat ovale eettafel is afhankelijk van de grootte van de tafel. Als algemene regel rekenen we voor een stoel met armleuning 75cm en voor een stoel zonder armleuning 65cm om comfortabel te zitten.

Wil jij een eettafel Van Tafel bij jou thuis? Kijk dan voor de diverse mogelijkheden op onze site of neem contact op om een afspraak te maken. We ontvangen je graag in onze toonkamers.