Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

mix-en-match-eettafel
Maak jouw tafel Van Tafel
tafelindeling-Deens-ovaal-met-armleuning

Mix en match jouw unieke eettafel

Wij hebben iets unieks! Mix en match totdat jouw ideale eettafel ontstaat! Bij Van Tafel kun je jouw tafel zelf samenstellen. Niet zomaar, nee op hoog niveau. Wat houdt dat in? Top kwaliteit hout, lak en design komen samen en kan gemixt en gematcht worden. Benieuwd wat het inhoudt? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden.

Vorm blad

Alles is mogelijk. Een ronde tafel, elegant ovaal, Deens ovaal, Fins ovaal, rechthoek of toch liever een organische vorm? Geen probleem! De vorm wordt meestal bepaald aan de hand van de ruimte waar de tafel geplaatst wordt maar ook vooral aan jouw eigen wensen.

Afmetingen blad

Ook de lengte en breedte maat is afhankelijk van je wensen. Natuurlijk kijken we hierbij naar de ruimte waar de tafel komt te staan zodat de tafel mooi uitkomt. Daarnaast houden we ook rekening met de breedte van de stoelen. Wil je 4, 6, 8 stoelen of meer aan de tafel plaatsen? Dat is  uiteraard bepalend voor de lengte van het blad. Bij Van Tafel kun je zelfs je stoel geheel naar wens laten samenstellen.

Randafwerkingen

We hebben 3 verschillende maten voor de bladdikte. Namelijk 3cm, 4cm en 5cm. Vervolgens kun je kiezen voor een randafwerking zoals bijvoorbeeld recht, verjongd, 20 graden naar binnen of buiten. De randafwerking doet veel voor het aanzicht van de tafel. Zo heb je met een rechte afwerking een robuuster blad en bij een verjongd blad oogt het blad dunner.

Afwerking kleur

Onze basis afwerkingen bestaan uit prachtige kleuren van naturel tot zwart, van smoke tot grijs en veel wat er tussen zit. Liever een RAL kleur? Ook dat kan! Het blad maar ook de houten poten kunnen in dezelfde kleur afgewerkt worden.

Onderstel

Al onze metalen onderstellen worden gecoat, kwaliteit voorop. Dat kan in het gebruikelijke zwart of wit maar ook in alle andere RAL kleuren. Niet alleen in kleuren maar ook in modellen is de keuze reuze…  Wil je toch liever wat anders? Laat het ons weten we denken graag met je mee.