Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Header-stoelen-op-maat
Jouw unieke stoel
blauw-leren-stoel-Van-Tafel

Stoel op maat

Bij Van Tafel hebben we een prachtige stoelencollectie welke in Nederland (bij ons in Brabant) wordt gemaakt. Alle stoelen uit deze collectie worden op maat gemaakt. Stoelen op maat? Wat houdt dat precies in?

Kuip

De eerste keuze begint bij de kuip, ofwel de zitting. Kies je voor een stoel met of zonder armleuning? Er zijn verschillende kuipen mogelijk; strak, vol, ronde vormen of recht. Het gaat natuurlijk niet alleen maar om wat je mooi vindt, maar ook wat je prettig vindt zitten. Comfort is zeker zo belangrijk! Eerder schreven we een leuke blog met enkele tips voor het kiezen van een fijne stoel.

Stoel-op-maat-met-stof-en-leer-Van-Tafel

Materiaal – Stof of leer

Alle kuipen kunnen worden gemaakt in stof, eco leer (stofleer) of echt rundleer. Je hebt de keuze uit een zeer grote hoeveelheid kleuren en patronen. Het is zelfs mogelijk om een kuip met twee verschillende materialen of in twee kleuren te laten maken! Op deze manier ontstaat een unieke stoel. Er is geen stoel hetzelfde…jouw stoel op maat.

Onderstel

Bij iedere kuip zijn verschillende onderstellen mogelijk. Er zijn verschillende vormen maar ook is er keuze in materiaal. Wil je een draaivoet, een sledevoet of toch liever een ronde rechte poot?
Een metalen onderstel, met uitzondering van de draaivoet, kan in verschillende kleuren gecoat worden. En laten we zeker een houten poot niet vergeten. Een houten poot kan in al onze collectie kleuren worden afgewerkt.

Binnenkijker-tafel-en-stoelen-op-maat-Van-Tafel

Tafel op maat

Door het zelf samenstellen van de materialen en kleuren past onze stoelencollectie op maat perfect bij onze tafelcollectie. De hele eetkamer op maat, uniek en speciaal voor jou gemaakt!

Aangezien de mogelijkheden ontelbaar zijn, ontvangen wij je graag op afspraak zodat je alle aandacht krijgt die je verdient. In onze toonkamers kun je proef zitten, laten we je kennis maken met de IPorteqt service en krijg je een rondleiding door onze werkplaats. Kortom, ben je op zoek naar een (eet)tafel en/of stoelen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie

Wil je liever eerst nog even online rondkijken en inspiratie opdoen voordat je jouw stoelen op maat samen stelt? Kijk gezellig rond op onze site en/of socials. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen (06 114 56 259) of mailen info@vantafel.nl.