Organische tafels

Organische tafels

Organische vormen zijn natuurlijke vormen, vandaar dat we bij organische tafels ook vaak spreken over kiezel of druppel. Oftewel vormen die in de natuur voorkomen. Ook met de onderstellen bij deze categorie hebben we gekeken naar natuurlijke vormen, zodat de gehele tafel klopt en organisch is. Het tafelblad en het onderstel versterken elkaar dan. Omdat de tafel asymmetrisch is heb je een linkse en rechtse variant, je kan de vorm spiegelen. Wel zo gemakkelijk!

Kiezelvormige tafel Match met matrix onderstel

Kiezelvormige tafel Match

De kiezelvormige tafel Match heeft een mooi matrix onderstel. Deze is gemaakt van een koker 8cm x 4cm waardoor het een elegant onderstel is. En een elegant onderstel past perfect bij een organisch blad, meer specifiek onze kiezel ovaal.

Vanaf 1.995,00
Product bekijken
Organische tafel

Kiezelvormige tafel Finntage kleur Hazelnoot

Kiezelvormige tafel Twelve met drie houten poten

Kiezelvormige tafel Twelve

De poten van de kiezelvormige tafel Twelve zijn gemaakt van hetzelfde hout als het tafelblad, Europees eiken. De poten zijn volledig massief waardoor de stevigheid van de tafel een gegeven is. Het houten onderstel wordt afgewerkt in dezelfde kleur als het blad, tenzij je liever iets ander wil, want dat kan bij ons…

Vanaf 2.225,00
Product bekijken
Kiezelvormige tafel Merel

Kiezelvormige tafel Merel

De kiezelvormige tafel Merel heeft een charmant onderstel. Met dit onderstel kun je optimaal gebruik maken van het blad, zodat je nog meer vrienden en/of familie kunt laten aanschuiven. Wist je dat een metalen onderstel gecoat kan worden in iedere RAL kleur?

Vanaf 2.055,00
Product bekijken
Kiezelvormige eettafel Ovale met houten ovale poten

Kiezelvormige tafel Ovale

De unieke ovale houten poten passen perfect bij de kiezelvormige tafel Ovale. De tafel past prachtig in ieder interieur, want jij kiest de randafwerking houstructuur en kleur die past bij jouw stijl.

Vanaf 2.335,00
Product bekijken
Kiezelvormige tafel Finntage en kiezelvormige kolom poten

Kiezelvormige tafel Finntage

Ook het onderstel van de kiezelvormige tafel Finntage heeft een organische vorm. Hierdoor heb je een volledige kiezel tafel die helemaal in balans is. Twee prachtige kiezelvormige kolommen onder dit kiezel ovale blad. Het onderstel wordt in dezelfde kleur afgewerkt als het blad.

Vanaf 2.855,00
Product bekijken
Kiezelvormige eettafel New, eikenhout met metalen onderstel

Kiezelvormige tafel New

Prachtig verfijnd onderstel gemaakt met de laatste technieken waardoor lasnaden verleden tijd zijn. Design zit immers in de details. Bij dit onderstel hebben we gebruikt van een koker van 3cm x 3cm.

Vanaf 2.035,00
Product bekijken
Kiezelvormige eettafel Point met metalen onderstel

Kiezelvormige tafel Point

De kiezelvormige tafel Point heeft een eikenhouten tafelblad van 3cm dik. Het metalen onderstel is een strak, modern en minimalistisch onderstel met mooi lijnenspel. Een prachtige combinatie met dit organisch blad erop.

Vanaf 1.985,00
Product bekijken
Kiezelvormige eettafel Mik met champagne / taupe onderstel

Kiezelvormige tafel Mik

Het onderstel van de kiezelvormige tafel Mik is geïnspireerd op het spelletje mikado. Voor dit onderstel geen smalle koker, maar een mooie brede koker van 10cmx10cm. Op de foto is gekozen voor een champagne / taupe kleur coating. Durf jij dat?

Vanaf 1.985,00
Product bekijken
kiezelvormige eettafel Vier met ronde rechte poten

Kiezelvormige tafel Vier

Het onderstel van de kiezelvormige tafel Quat is een ranke ronde poot met een doorsnede van 4cm. Dit onderstel combineert heel goed met een stoel met ronde rechte poot. Uiteraard kan het metalen onderstel in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat worden.

Vanaf 1.945,00
Product bekijken