Rechthoekige tafels

Rechthoekige eettafels (industriële eettafels)

Rechthoekige eettafels zijn niet snel weg te denken in de huidige interieurs. Deze vorm benadrukt het lijnenspel in ieder interieur. Onze rechthoekige tafels zijn stoer en trendy, maar kunnen met gebruik van verschillende afwerkingen ook sierlijk en zacht gemaakt worden.

De tafels van Van Tafel zijn ambachtelijk gemaakt van Europees Eiken. Indien de tafelbladen worden geborsteld, krijgt de tafel een industriële uitstraling. Daarnaast heeft een geborsteld blad ook andere voordelen. Stof zie je bijvoorbeeld minder snel liggen. In de configurator kies je de kleur en de afwerking die past bij jouw interieur. Zo ontwerp jij je eigen rechthoekige tafel!

Rechthoekige eettafel circuit

Rechthoekige tafel Circuit

De tafel Circuit is een moderne rechthoekige eettafel met een metalen onderstel. Dit onderstel is verfijnd door het gebruik van een koker 3cmx3cm. De prachtige vorm zorgt ervoor dat de tafel een lust voor het oog is. Daarnaast staat het onderstel ook nog eens heel charmant maar stevig op haar teentjes.

Vanaf 1.439,00
Product bekijken
Twin-rechthoekige-eettafel-met-eiken-onderstel-onderling-verbonden

Rechthoekige tafel Twin

De eettafel Twin is een rechthoekige eettafel met een massief eiken blad en een elegant eiken onderstel. Het tafelblad van eikenhout is 3 cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het elegante eiken onderstel is met liefde samengesteld. Onderling verbonden. Rank en sierlijk en wordt afgewerkt in dezelfde kleur als het tafelblad. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.839,00
Product bekijken
Moderne eettafel met een massief eiken blad met zwarte rand en een trapeze U onderstel Van Tafel.

Rechthoekige tafel Champs

No-Nonsense, dat is waar Champs voor staat. Een robuuste leeftafel. Het massief eiken tafelblad van deze rechthoekige tafel komt het best tot zijn recht bij 4 of 5cm dik en wordt afgewerkt in de gewenst kleur. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen in eigen spuiterij behandeld zodat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De eettafel Champs is een moderne eettafel met een metalen trapeze U onderstel (koker 10cm x 10cm). Robuust maar stijlvol en dit onderstel kan zwart of wit gepoedercoat worden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.439,00
Product bekijken

Rechthoekige tafel Hoorn

Het prachtige ranke design onderstel van de rechthoekige tafel Hoorn, is gemaakt van plaat metaal. Het metaal loopt van breed naar smal net als het onderstel zelf. Hierdoor ontstaat een mooi speels spel onder de tafel.

Vanaf 1.679,00
Product bekijken
Eikhouten-eettafel-met-metalen-A-poot

Rechthoekige tafel Atmos

Moderne eettafel met een massief eiken blad in 1, 2 of 3 delen met een metalen A-poot onderstel. De bladen Van Tafel zijn zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken. Het onderhoud van onze tafelbladen zijn eenvoudig.

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
Rechthoekige tafel Tain met metalen gevouwen poot

Rechthoekige tafel Tain

De rechthoekige tafel Tain is een moderne eettafel met een massief eiken blad en een verfijnd metalen onderstel. Het verfijnde metalen onderstel bestaat uit twee staanders met een dubbele knik. De uiteinden staan naar binnen en het onderstel staat schuin onder het blad. Uiteraard kan het onderstel gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur.  

Vanaf 1.629,00
Product bekijken
Moderne-eettafel-met-massief-eiken-blad-met-X-onderstel

Rechthoekige tafel Amour

De eettafel Amour is een moderne rechthoekige eettafel met een massief eiken blad en een metalen X onderstel. Het blad van eikenhout is leverbaar in 3, 4 en 5cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De kokers van het X onderstel zijn 10x10 cm en zijn gemaakt van metaal. De poot kan zwart of wit gepoedercoat worden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies

Vanaf 1.439,00
Product bekijken
Rechthoekige houten tafel Vleermuis met een metalen vlinder onderstel

Rechthoekige tafel Vleermuis

Harmonie ten top. De kokerpoten staan perfect in balans en kunnen in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat worden. De rechthoekige tafel Vleermuis is een aanwinst in vele interieurs!

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
Honest-rechthoekige-eettafel-met-eikenhouten-poten

Rechthoekige tafel Honest

De eettafel Honest is een moderne rechthoekige eettafel met een massief eiken blad en eiken poten. Het blad van eikenhout is  3cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De ranke eiken poten geven deze tafel een eerlijk gevoel. De eenvoud in balans doordat de poten in dezelfde kleur afgewerkt worden als het tafelblad. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
LASER-rechthoekige-eettafel-met-groot-gekruisd-onderstel-smoked

Rechthoekige tafel Laser

De scherpe lijnen van het onderstel geeft eettafel Laser kracht. De verbinding van de poten is subliem en vernuftig gemaakt met aandacht voor detail. Het massief eiken tafelblad van deze rechthoekige eettafel komt het best tot zijn recht bij 3cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen in eigen spuiterij behandeld zodat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
eikenhouten-eettafel-met-metalen-open-onderstel

Rechthoekige tafel Open

De eettafel Open is een moderne eettafel met een massief eiken blad en een rank open onderstel. Het onderstel kan gepoedercoat worden in elke RAL kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies

Vanaf 1.509,00
Product bekijken
Moderne-eettafel-met-massief-eiken-blad-en-zwart-metalen-V-onderstel

Rechthoekige tafel Coeur

Het metalen V onderstel van de eettafel Coeur is een echte eyecatcher! Door deze mooie middenpoot kan het blad optimaal worden benut en hebben de stoelen geen last van het onderstel. Het onderstel is gemaakt van metaal en kan zwart of wit gepoedercoat worden en staat als een huis. Deze rechthoekige moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout op deze afbeelding is 5cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Een bladdikte van 3cm of 4cm is uiteraard ook mogelijk! De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Rechthoekige houten eettafel met metalen vogelpoot onderstel

Rechthoekige tafel Birdy

De prachtige, charmante en verfijnde middenpoot staat door haar tenen net iets van de grond. Hierdoor ontstaat een mooi schaduw spel, het licht valt onder de poot door. Daarnaast kunnen alle stoelen mooi aangeschoven worden en niemand heeft last van een tafelpoot als ze aan tafel zitten.

Vanaf 1.679,00
Product bekijken
Moderne eettafel met een massief eiken blad met zwarte rand en een matrix onderstel (koker 10×10).

Rechthoekige tafel Bow

De eettafel Bow is net even anders. Deze matrixpoot is niet gelijkbenig, waardoor er een spannend lijnenspel ontstaat. Het blad van eikenhout stel je samen in de configurator. Authentiek eiken geeft de tafel een stoer karakter. Het tafelblad wordt afgewerkt in elke gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De kokers van het matrix onderstel zijn 10x10 cm en zijn gemaakt van metaal. De matrix kan zwart of wit gepoedercoat worden. Onze poedercoating is sterk en geeft een goede bescherming. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken

Rechthoekige tafel Kriss Cross

Kruispoot nieuwe stijl. Door de kokers gekruist te lassen ontstaat er een spannend onderstel. Vandaar ook de naam Kriss Cross. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De dikte van het massieve eiken blad stel je samen in onze configurator en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Zo creëer je zelf een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Perfect-rechthoekige-eiken-eettafel-met-metalen-onderstel-met-draadelementen

Rechthoekige tafel Perfect

De rechthoekige eettafel Perfect is net even anders. Dit onderstel zorgt ervoor dat er een spannend lijnenspel ontstaat en kan zwart of wit gepoedercoat worden. Onze poedercoating is sterk en geeft een goede bescherming. Het onderstel laat zich perfect combineren met stoelen met draadelementen. Kijk eens bij onze collectie stoelen of laat je verrassen in onze toonkamers. Het blad van eikenhout stel je samen in de configurator. Authentiek eiken geeft de tafel een stoer karakter. Het tafelblad wordt afgewerkt in elke gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Moderne-rechthoekige-eettafel-met-massief-eiken-blad-en-frame-onderstel

Rechthoekige tafel Arc

Eenvoud geeft kracht. Dat is waar Arc voor staat. Het onderstel is gemaakt van metaal (koker 10cm x 10cm) en kan zwart of wit gepoedercoat worden. Deze rechthoekige moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Een blad van 5 cm geeft deze tafel precies wat deze nodig heeft. Heb je een strak interieur, kies dan voor het geselecteerd eiken, mag het wel wat stoerder, dan kies je authentiek met een noest. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
Rechthoekige-houten-eettafel-met-houten-A-onderstel

Rechthoekige tafel Mister

Hout, eiken hout, dat is waar Mister voor staat! Het massief eiken tafelblad van deze rechthoekige tafel is 3, 4 of 5 cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies

Vanaf 1.599,00
Product bekijken
Stem-rechthoekige-eettafel-gerookt-met-ronde-poot

Rechthoekige tafel Stem

Eenvoud is kracht. Dat is waar eettafel Stem voor staat. De ronde poten kunnen zwart of wit gepoedercoat worden. Deze rechthoekige eettafel heeft een massief eiken blad. Een blad van 3 cm geeft deze tafel precies wat deze nodig heeft. Heb je een strak interieur, kies dan voor het geselecteerd eiken, mag het wel wat stoerder, dan kies je authentiek met een noest. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.539,00
Product bekijken
Houten-eettafel-met-houten-poten-op-de-hoek

Rechthoekige tafel Hoek

De eettafel Hoek is een moderne rechthoekige eettafel met een massief eiken blad. De houten poten (10cm x 10cm) staan op de hoek van de tafel zoals de naam al weergeeft. Netjes in verhouding en niks saai, kies bijvoorbeeld het geselecteerd eiken en er staat een prachtige eiken tafel in zijn puurste vorm.

Vanaf 1.639,00
Product bekijken
Rechthoekige-houten-eettafel-met-metalen-poot-in-het-midden

Rechthoekige tafel Centre

De metalen poot in het midden van de eettafel Centre is een echte eyecatcher in huis! Geen last van het tafelonderstel met deze mooie midden poot! Het onderstel is gemaakt van metaal en kan zwart of wit gepoedercoat worden. Deze rechthoekige moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout is 3, 4 of 5 cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Zo creëer je jouw tafel op in elke maat, welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Spriet-rechthoekige-eettafel-met-elegant-eiken-onderstel

Rechthoekige tafel Spriet

Dit elegante eiken onderstel is de ballerina van Van Tafel. Onderling verbonden. Rank en slank. Dit onderstel wordt in de kleur van het blad afgewerkt. De eettafel Spriet is een rechthoekige eettafel met een massief eiken blad. Een dun blad van 3 cm geeft een verfijnde tafel. Alle gewenste collectiekleuren zijn mogelijk. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken. In onze spuiterij geven we net even wat extra aandacht aan de afwerking van onze tafels.

Vanaf 1.839,00
Product bekijken
Moderne eettafel met een massief eiken blad met zwarte rand en een accent onderstel Van Tafel.

Rechthoekige tafel Elegance

De eettafel Elegance is een moderne eettafel met een massief eiken blad en een strak no-nonsense onderstel. Je kan kiezen uit drie dikten tafelblad van eikenhout 3 cm, 4 cm of 5cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het elegante onderstel is gemaakt van metaal (koker 4cm x 8cm) en kan zwart of wit gepoedercoat worden. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.439,00
Product bekijken
Rechthoekige-houten-eettafel-met-plat-kruis-onderstel

Rechthoekige tafel Boss

Geen last meer van tafelpoten. De Boss heeft ze namelijk netjes onder de tafel staan. Schuif alle stoelen lekker onder de tafel. Geen poot op de hoek. Tafel Boss is zeer geschikt voor een eetkamerbank aan tafel! Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Het blad van eikenhout is 3, 4 of 5 cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Technique-rechthoekige-eettafel-gerookt-met-gekruisd-metalen-onderstel

Rechthoekige tafel Technique

Het massief eiken tafelblad van deze rechthoekige eettafel komt het best tot zijn recht bij 3cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen in eigen spuiterij behandeld zodat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De eettafel Technique is een moderne eettafel met een metalen onderstel. Balans, hightech techniek en vakmanschap zijn hierin samengebracht. De poten vallen precies in elkaar, waardoor licht en schaduw exact in balans is. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.639,00
Product bekijken
Rechthoekige-houten-eettafel-met-zwarte-rand-en-metalen-W-poot

Rechthoekige tafel Cross Road

Het massief eiken tafelblad van deze rechthoekige tafel is 3, 4 of 5 cm dik en wordt afgewerkt in de gewenst kleur. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De eettafel Cross Road is een moderne eettafel met een zogenaamde W onderstel. Een stevige eyecatcher welke in zwart of wit gepoedercoat kan worden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Triangle-rechthoekige-eikenhouten-eettafel-met-triangle-houten-onderstel

Rechthoekige tafel Triangle

In onze eigen spuiterij worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De dikte van het massief eiken blad is 3cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De rechthoekige tafel Triangle is een eigentijdse tafel met een eikenhouten onderstel welke afgewerkt wordt in dezelfde kleur als het blad. Een eyecatcher. Een aanwinst in elke werkkamer. Misschien minder geschikt voor heel veel stoelen, maar perfect als werktafel of bureau. Deze tafel laat zien waar u voor staat!

Vanaf 1.839,00
Product bekijken
rechthoekige eettafel Spare

Rechthoekige tafel Spare

Het metalen T-profiel onderstel van de eettafel Spare is een echte eyecatcher! Door dit subtiele onderstel is het mogelijk om zoveel mogelijk zitplaatsen te creëren. Immers staat het niet in de weg. Het onderstel is gemaakt van metaal en kan gepoedercoat worden in iedere RAL kleur en staat als een huis. Deze ovale moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout heeft een dikte van 3, 4 of 5cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.439,00
Product bekijken
Muse-rechthoekige-eikenhouten-eettafel-met-sierlijke-massief-eiken-poten

Rechthoekige tafel Muse

De eettafel Muse is als een ballerina in een grootse voorstelling. De sierlijke massief eiken poten geven deze tafel haar charme. Licht, luchtig en verfijnd. Prachtig in elke kleur! Een moderne rechthoekige tafel met een massief eiken blad van 3 cm dik. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Kies je favoriete kleur voor het blad en de poten worden in dezelfde kleur afgewerkt. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Rechthoekige eettafel Quat met matrix onderstel

Rechthoekige tafel Quat

De rechthoekige eettafel Quat heeft uiteraard de bekende matrix poot, maar dan in een verfijnd jasje. Dit onderstel is gemaakt van een koker 8cm x 4cm en is op twee manieren onder de tafel te plaatsen, namelijk zoals op de foto maar een kwart slag draaien is ook prachtig.

Vanaf 1.529,00
Product bekijken
Moderne-eettafel-massief-eiken-blad-zwart-en-matrix-onderstel

Rechthoekige tafel Louvre

In onze eigen spuiterij worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De eettafel Louvre is een eigentijdse eettafel met een massief eiken blad en een matrix onderstel. De kokers van het onderstel zijn 8x4 cm en gemaakt van metaal. Deze matrix kan niet alleen in zwart of wit gepoedercoat worden, laat je verrassen in onze toonkamers De dikte van het blad van eikenhout bepaal je in onze configurator en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Stel zo je tafel samen welke helemaal past bij jouw interieurstijl past. Wist je dat we ook een mooie bijpassende stoelencollectie hebben?

Vanaf 1.589,00
Product bekijken
Moderne-eettafel-zwart-massief-eiken-blad-met-rank-venster-onderstel

Rechthoekige tafel Triomphe

Kloostertafel anno vandaag. Strakke belijning in het staal. Past prachtig bij de populaire Taatsdeuren en visgraat eiken vloeren. Maar we sluiten natuurlijk andere vloeren niet uit. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken. In onze spuiterij geven we net even wat extra aandacht aan de afwerking van onze tafels. De eettafel Triomphe is een zeer moderne eettafel met een massief eiken blad en een rank venster onderstel. Dit strakke maar speelse onderstel kan zwart of wit gepoedercoat worden. Een dun blad van 3 cm geeft een verfijnde tafel. Kies je voor dikkere bladen dan wordt de tafel robuuster.  Alle gewenste collectiekleuren zijn mogelijk.

Vanaf 1.409,00
Product bekijken

Design tafels

Nederlands design is hot, net wat meer aandacht voor het detail, eigenzinnig en licht gerijmd. Onze studio Van Tafel heeft een aantal bijzondere tafels ontworpen. De vormentaal van design tafels Van Tafel zijn verfijnd. Zowel het onderstel als het tafelblad hebben een strakke en fijne vorm. De tafels zijn gemaakt met aandacht voor massief hout. Zowel het blad als het onderstel worden ambachtelijk gemaakt.
massief houten design tafel Bee met strak metalen onderstel Van Tafel

Rechthoekige tafel Bee

Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen in eigen spuiterij behandeld zodat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De Scandinavisch eettafel Bee is een moderne eettafel met massief eiken tafelblad en strak en spannend metalen onderstel. Stoer en stijlvol. Het onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden. Het blad is 4 cm dik en bestaat uit twee delen. Stel jouw eigen design tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.965,00
Product bekijken
Strakke eettafel met minimalistische houten poten en verjongd tafelblad Van Tafel

Rechthoekige tafel Giant

De eettafel Giant is een strakke eettafel met een massief authentiek eiken blad en minimalistische houten poten. Het blad is 4cm dik en wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. Aan de lange zijde is het tafelblad verjongd. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het onderstel is gemaakt van hout en wordt in dezelfde kleur afgewerkt als het tafelblad. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.885,00
Product bekijken
smoke rechthoekige massief eiken eettafel Van Tafel

Rechthoekige tafel Horse

Het onderstel van de eettafel Horse is een echte eyecatcher in huis door de combinatie van hout en metaal. Deze stoere design eettafel heeft een massief eiken blad. Het tafelblad bestaat uit twee delen, is 5cm dik en wordt afgewerkt in iedere gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Bij van Tafel creëer je jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.835,00
Product bekijken
Scandinavische eettafel van Europees Eiken met een metalen T profiel onderstel

Rechthoekige tafel Ostrich

Het metalen T profiel van de Scandinavische eettafel Ostrich kan op twee plaatsen gemonteerd worden. Door dit subtiele onderstel is het mogelijk om zoveel mogelijk zitplaatsen te creëren. Het onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden. Deze moderne eettafel heeft een massief eiken blad van 4 cm dik en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Je kunt je design tafel bij Van Tafel zelf samen stellen.

Vanaf 1.610,00
Product bekijken
design-houten-eettafel-met-doorlopende-hoekpoten

Rechthoekige tafel Corner

De eettafel Corner is een stoer design eettafel met een massief eiken blad. Door de noesten in het blad heeft de tafel een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het blad is 5cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het hoekprofiel van de metalen poten zorgt voor een spannend detail. Bovendien is de plaats van de poten ideaal, want met de stoelen heb je geen last van ze. De poten zijn gemaakt van metaal en kunnen in verschillende kleuren gepoedercoat worden. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.835,00
Product bekijken
design-houten-eettafel-wow

Rechthoekige tafel Wow

Deze mooie design tafel is getekend door ons eigen ontwerp team. De naam heeft de tafel te danken aan zijn uitstraling, want als u deze tafel ziet zegt u zeker “WOW”… zo mooi is dit ontwerp! Deze moderne design eettafel heeft een massief eiken blad van 5 cm dik. Heb je een strak interieur, kies dan voor het geselecteerd eiken, mag het wel wat stoerder, dan kies je authentiek met een noest. Voor de randafwerking aan de lange zijde adviseert ons design team 20gr naar binnen, omdat dit het lijnen spel versterkt. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.935,00
Product bekijken
Eikenhouten-eettafel-met-poten-doorlopend-in-het-blad

Rechthoekige tafel Circle

De eettafel Circle is een design eettafel met een rechthoekig massief eiken blad en ronde poten. Rechthoek en rond gaan prima samen. Deze combinatie is vaak net dat wat een ruimte nodig heeft. Speels en versterking van het lijnenspel van de ruimte. De poten staan ongeveer 11cm van hoek af en kun gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Creëer de tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.610,00
Product bekijken
houten eettafel Beauty met hoog gekruist onderstel

Rechthoekige tafel Beauty

Ik zie ik zie…een verrassend onderstel. Dit kruis onderstel kruist namelijk hoog en valt wat naar binnen. Een ware design Beauty wat ons betreft. Dit onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden en staat als een huis. Deze moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout heeft een dikte van 3, 4 of 5cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De hoogte van de tafel is afhankelijk van de dikte van het blad. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.610,00
Product bekijken
Rechthoekige-eettafel-Wang-Van-Tafel

Rechthoekige tafel Wang

Op zoek naar een volledig houten tafel die stevig staat? Stop met zoeken, tafel Wang is een statement in jouw interieur. Zowel het onderstel als  het tafelblad is 4cm dik. De randafwerking, kleur en hout structuur mag jij kiezen. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen. Eettafel Wang is een rechthoekige eettafel met een massief eiken blad. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden!

Vanaf 1.839,00
Product bekijken