Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

gekleurde stoelen om de eettafel
Mix en Match stoelen Van Tafel
oude en nieuwe stoelen aan ronde tafel

Eetkamerstoelen, mix en match!

Heb je nieuwe eetkamerstoelen nodig, maar wil je geen afscheid nemen van je oude stoelen? Vind je meerdere kleuren of stoffen leuk? Bij Van Tafel heb je de mogelijkheid om eetkamerstoelen in allerlei kleuren, stijlen en designs met elkaar te mix(en) en matchen.

Oude en nieuwe stoelen: Mix

Je kan je oude stoelen aanvullen met stoelen die dezelfde look hebben. Een andere optie is om stoelen in dezelfde stof en kleur, maar diverse modellen bij elkaar te zetten. Je kunt ook kiezen voor dezelfde soort stoel, maar dan in andere kleuren en/of materialen. Of combineer stoffen, kleuren en modellen. Er is veel mogelijk!

Nieuwe stoelen: Match

Kan je eettafel nog een ronde mee, maar wil je een nieuw interieur? Kies een stoel die past in je nieuwe interieur waarbij de keuze voor stof of leer of een mix daarvan essentieel is. Wanneer je verschillende materialen gebruikt in je interieur krijg je een luxe uitstraling. Heb je een velvet bank in de kamer staan kies dan bijvoorbeeld voor een bouclé of leren stoel aan de eettafel. Een moodboard kan je helpen in het maken van je keuze. Hoe je een moodboard maakt? Lees onze blog hierover.

Tafel en stoelen: Match

De eettafel heeft een belangrijke rol in huis, bij veel gezinnen is het dé plek om samen te komen. Vaak het middelpunt van een huis die diverse ruimten met elkaar verbindt. Het is dan ook belangrijk om de juiste eettafel met stoelen uit te kiezen die passen bij je interieur. Maar ook vooral bij je leefstijl. In een andere blog hebben we tips gegeven over samenstellen van jouw ideale eettafel en stoelen. Een interieur voelt goed als het hele huis hetzelfde verhaal vertelt. Dit doe je door middel van kleur gebruik. Warmte wordt gecreëerd door verschillende materialen te gebruiken.

gekleurde stoelen om de eettafel

Durf creatief te zijn

De mix en match trend maakt het mogelijk om groene stoelen te combineren met bijvoorbeeld oude houten stoelen. Op deze manier doorbreek je de klassieke, strakke lijnen. Daarnaast wordt je interieur hierdoor persoonlijk en dus uniek. Dus durf stoelen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen met elkaar te mix(en) en matchen. Zoek het randje op, wees creatief en creëer een eetkamer die niemand anders heeft! Jouw unieke plek in huis om nieuwe herinneringen te maken…

Kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op en kom eens langs in onze toonkamers.