Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

nieuwe-tuintafel-van-tafel-header
Tuintafels Van Tafel

Verander je tuin of terras met een nieuwe tuintafel

 

Online en in onze toonkamers

Onze eerste tuintafel collectie is een feit! Design tafels voor buiten. De modellen zijn geïnspireerd op comfort, sfeer binnenshuis en de levensstijl die we zowel binnen als buitenshuis genieten. Strakke lijnen geven je terras net wat meer kracht. Van Tafel buitentafels herken je aan het tijdloos en duurzaam design. Wij zijn dan ook trots op onze collectie.

Nieuwe materialen

Typerend voor onze houten tuintafels zijn de planken van het tafelblad. Het zorgt voor een frivole en strakke uitstraling. Tussen de latten zit een opening zodat het hout ruimte heeft om te werken oftewel te ademen. Het is en blijft een natuurproduct dat reageert op veranderende weersinvloeden.

Net zoals onze anderen houten tafels is ook onze tuintafel collectie gemaakt van FSC-gecertificeerd hout; een duurzame houtsoort. Om een duurzame buitentafel te maken hebben we gebruik gemaakt van houtsoorten die jaren lang het effect van zonlicht, regen en andere elementen kunnen doorstaan. Dat is de reden dat we gekozen hebben voor FSC-gecertificeerde Padouk en Iroko hout. Deze houtsoorten zijn vele malen beter geschikt voor tuintafels dan eik of douglas.

De Iroko tafels hebben een lichte gele tint, terwijl de Padouk tafels rood bruin van kleur zijn. Het hout wordt niet behandeld teneinde te levensduur te verhogen. Hierdoor verkleurt het Iroko hout na enige tijd naar grijs en het Padouk wordt grijsbruin. Lees hier meer over het onderhouden van houten tuinmeubels.

Daarnaast hebben we ook zinken bladen voor buiten aan de collectie toegevoegd. Zink is een mooi materiaal dat past in veel tuinen en balkons. Het is onderhoudsvrij, net zo prettig!

Tuintafel naar eigen smaak

Zoals bij de gehele collectie van Van Tafel is alles naar eigen smaak samen te stellen. Iedere tafel wordt op bestelling gemaakt. De houten bladen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en zinken bladen ook in verschillende vormen. Daarnaast kan gekozen worden uit diverse metalen onderstellen die afgewerkt worden in een buiten coating van een kleur naar keuze.

Met de leuke tuinstoel Indy van Kick maak je jouw buitentafel helemaal af.

Buiten genieten

Stel je voor… Genieten van je favoriete drankje en een hapje op een zonnige dag aan deze prachtige tuintafels. Haal met onze collectie binnen naar buiten en andersom. Bestel jouw tuintafel op maat nu in onze toonkamer of online zodat je er deze zomer nog van kunt genieten! Onze tafels staan buiten, zodat ze ook getoond worden zoals ze na de winterperiode zijn en niet zoals ze nieuw zijn in de showroom. Het zijn tenslotte buitentafels, nietwaar?

Wij hebben zin om je alle mogelijkheden te laten zien in onze toonkamers. Deze zijn altijd open, op afspraak. Plan je bezoek online of bel / app naar 06 114 56 259