Tuintafels

Tuintafels

Ook voor kwalitatief hoogwaardige buitenmeubels ben je bij ons aan het juiste adres! Haal binnen naar buiten met een prachtige tuintafel op maat die past bij jouw tuin en interieur. Indien je op zoek bent naar een massieve buitentafel van hardhout ben je bij Van Tafel aan het juiste adres. Met liefde maken wij jouw tuintafel op maat in onze werkplaats te Oirschot. Voor de bladen gebruiken Iroko of Padoek. We delen enkele tips voor het onderhoud van uw houten tuinmeubels.

Onlangs in een horeca project hebben we Zinken bladen mogen leveren. Zinken bladen voor buitentafels is sindsdien ook mogelijk. De tuintafels worden uitgevoerd met verschillende metalen onderstellen met speciale buitencoating. Leuk als je ook een kijkje neemt bij onze tuinstoelen!

Tuintafels Iroko

De planken van de Iroko houten tuintafels worden in de breedte bevestigd in een metalen frame. De metalen hoekprofielen zijn de basis voor het blad. Tussen de planken zit een opening van ongeveer 0,5 cm. Deze minimale tussenruimte zorgen ervoor dat scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. Iroko is een type Afrikaans hardhout met de hoogste duurzaamheidsklasse. Na verloop van tijd verkleurt dit hout naar grijs. Wil je liever de gele kleur behouden? Dan adviseren we een olie speciaal voor buitentafels te gebruiken. Voor meer onderhoudstips verwijzen we je naar de pagina ‘onderhoud tuinmeubels‘.
Houten tuintafel Thuyn met vier metalen poten

Tuintafel Thuyn

Met vier schuine metalen poten is de tuintafel Thuyn een stevige maar elegante verschijning. Het onderstel kan gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur.

Vanaf 2.040,00
Product bekijken
Houten tuintafel met speels metalen onderstel

Tuintafel Ko

Het onderstel van de tuintafel Ko is verfijnd door het gebruik van een koker 3cmx3cm. De prachtige vorm zorgt ervoor dat de tafel een lust voor het oog is. Daarnaast staat het onderstel ook nog eens heel charmant maar stevig op haar teentjes.

Vanaf 2.195,00
Product bekijken
Tuintafel met rank metalen onderstel

Tuintafel Castle

De tuintafel Castle is de kloostertafel anno vandaag. Strakke belijning in het staal. Dit strakke maar speelse onderstel kan gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur.

Vanaf 2.320,00
Product bekijken
Houten tuintafel Buiten met plat metalen onderstel

Tuintafel Buiten

Geen last meer van tafelpoten. De tuintafel Buiten heeft ze namelijk netjes onder de tafel staan. Schuif alle stoelen lekker onder de tafel. Geen poot op de hoek.

Vanaf 2.315,00
Product bekijken
iroko houten buitentafel OKO met metalen strip onderstel

Tuintafel Oko

Deze mooie tuintafel Van Tafel wordt in onze werkplaats ambachtelijk en volledig naar wens vervaardigd. Metalen hoekprofielen zijn de basis voor het blad. Het blad wordt hier keurig in geplaatst. We laten een minimale tussenruimte tussen de planken zodat scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. De tafel is gemaakt voor buiten. Echter kunnen we niet garanderen dat door weersinvloeden kleine scheurtjes ontstaan in het hout. De planken zullen na verloop van tijd vergrijzen. Indien je dat wil tegen gaan, adviseren we je om de tafel ieder seizoen te behandelen met olie en de tafel niet af te dekken met zeil zodat je vochtontwikkeling voorkomt. Uiteraard is de constructie van de tafel uitstekend. Onder dit houten tafelblad is het zogenaamde strip onderstel bevestigd. De schuin lopende vorm van deze tafelpoten zorgt voor een moderne look. Zoek je een bijpassende stoel? Bekijk dan deze leuke tuinstoel in verschillende kleuren.

Vanaf 2.125,00
Product bekijken
iroko houten tuintafel IRO met metalen U onderstel

Tuintafel Iro

Deze mooie tuintafel IRO Van Tafel wordt in onze werkplaats ambachtelijk en volledig naar wens vervaardigd. Metalen hoekprofielen zijn de basis voor het blad. Het blad wordt hier keurig in geplaatst. De minimale tussenruimte tussen de planken zorgt ervoor dat scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. De tafel is gemaakt voor buiten. Echter kunnen we niet garanderen dat door weersinvloeden kleine scheurtjes ontstaan in het hout. De planken zullen na verloop van tijd vergrijzen. Indien je dat wil tegen gaan, adviseren we je de tafel ieder seizoen te behandelen met olie en de tafel niet af te dekken met zeil om vochtontwikkeling te voorkomen. Uiteraard is de constructie van de tafel uitstekend. Het stevige U onderstel kan gepoedercoat worden in iedere RAL kleur! Neem hiervoor even contact met ons op. Zoek je nog een bijpassende stoel? Bekijk dan deze leuke tuinstoel in verschillende kleuren.

Vanaf 2.125,00
Product bekijken

Tuintafels Padouk

De planken van onze Padouk tuintafels worden in de lengte van het tafelblad gelegd. Tussen de planken bevindt zich een opening van ongeveer 0,5cm. De tussenruimte tussen de planken zorgt ervoor dat scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. Padouk is een Tropisch hardhout dat bij levering een intens rode kleur heeft die langzaam grijs wordt. Dit hout is zeer duurzaam en geschikt voor buitengebruik. Voor meer onderhoudstips verwijzen we je naar de pagina 'onderhoud tuinmeubels'.  
padoek houten buitentafel met metalen matrix onderstel

Tuintafel Cameleon

Deze prachtige houten tuintafel, met metalen matrix onderstel, wordt in onze werkplaats voor jou op maat gemaakt. Het blad wordt gemaakt van Padouk.

Vanaf 1.745,00
Product bekijken
padoek houten buitentafel met een metalen kruispoot

Tuintafel Oek

Deze prachtige houten tuintafel Van Tafel wordt in onze werkplaats speciaal voor jou op maat gemaakt. Op het metalen X onderstel is het Padouk houten blad bevestigd.

Vanaf 1.745,00
Product bekijken
padoek houten buitentafel met metalen U poot

Tuintafel Ouk

Deze prachtige tuintafel Van Tafel wordt in onze werkplaats speciaal voor jou op maat gemaakt. Het blad wordt gemaakt van Padouk.

Vanaf 1.745,00
Product bekijken
padoek houten buitentafel met metalen A-poot

Tuintafel Pado

Prachtige buitentafel Van Tafel die je naar eigen wens samenstelt waarna de tafel in onze werkplaats speciaal voor jou wordt gemaakt.

Vanaf 1.745,00
Product bekijken