Loungebank

Modulaire Loungebank voor buiten

Naast onze prachtige tafelcollectie voor buiten die jij helemaal naar jouw wens kan samenstellen, introduceren we een modulaire buiten loungeset. Door de verschillende maatvoeringen, namelijk van fauteuil tot hoekbank tot chaisse de longe of toch liever een ligbed, passen onze loungebanken in iedere tuin. De lengte van de delen is door u te bepalen. Hierdoor past het altijd precies op het terras of onder de veranda. Naast de maatvoering bepaal je ook de kleur. En om helemaal jouw stijl door te kunnen voeren in je tuin zijn er diverse stofferingen mogelijk.

Weet je niet waar je de kussens bij slecht weer laat? Wij wel…lekker buiten, want door de speciale vulling van de kussens en de speciale buiten stoffen van Sunbrella kan dat. We werken enkel met de beste materialen die nu voor handen zijn.

Modulaire loungebank basis collectie

Loungebank Basis collectie

Ben je op zoek naar een heerlijke loungebank voor in je tuin in een hoekopstelling of liever recht? Dan is onze Loungebank Basis collectie ideaal! Deze kun je namelijk helemaal zelf samenstellen, zodat deze precies past in jouw tuin. Jij kiest de grootte, afwerking en de stof. Jouw buitenbank op maat. Verschillende afmetingen zijn mogelijk. Van 2 tot 4 zits en dan met of zonder chaisse de longue. Maar een enkele mooie fauteuil is ook mogelijk. Deze kan zelfs uitgebreid worden met een voetenbankje. Die dan ook weer speels gecombineerd kan worden met een hoekbank. Jij stelt jouw ideale loungeset samen en wij maken deze speciaal voor jou in onze werkplaats te Oirschot.
Modulaire loungebanken Domino

Loungebank Domino collectie

Met de Loungebank Domino collectie Van Tafel kun je speelse opstellingen voor buiten creëren. Door de speelse lounge mogelijkheden kun je vanuit verschillende posities genieten van je tuin en toch gezellig samen zijn. Deze opstellingen worden ook gebruikt om een terras dan wel tuin op een bijzondere manier in tweeën te delen. Bij de Domino kun je kiezen uit verschillende afwerking voor het hout en het metaal. Maar ook de stoffering van de kussens bepaal jij. De brede armleuningen zorgen ervoor dat je meteen je drankje bij de hand hebt. Wil je toch ook graag een tafeltje erbij? Dat is geen probleem. Deze zijn er in verschillende afmetingen, zodat je jouw opstelling nog completer kunt maken.
Modulaire loungebank Royaal collectie

Loungebank Royaal collectie

De Loungebank Royaal collectie Van Tafel is eigenlijk een combinatie van de Domino en Basis collectie. Je stelt hier mooie ligbanken samen om optimaal te kunnen genieten van de zon in je tuin bij het zwembad of op dat heerlijke zonnige plekje in je tuin. De ligbanken zijn ook prima te combineren met de loungebanken. Of zelfs met een chaisse de longue aan de andere zijde. Kortom, vertel ons je wensen en dan stellen we jouw ideale buiten lounge set graag met je samen.