Ronde tafels

Ronde eettafels

Ronde eettafels zijn terug van weg geweest! En dat begrijpen wij, want een ronde tafel is een ontmoetingsplaats in de huidige interieurs. Daarnaast kan aan een ronde tafel gezellig gegeten worden, lekker natafelen en is het uitermate geschikt voor een spelletjes avond. Logisch want een rond tafelblad heeft geen kopse zijde; niemand aan het hoofd van de tafel. Een ronde tafel is ideaal voor het maken van herinneringen. Een ronde tafel staat klaar voor een nieuw verhaal.

Bezoek vrijblijvend onze gezellige toonkamers om de diverse afwerkingen van de tafelbladen en de onderstellen te ervaren en om even proef te zitten op onze mooie collectie stoelen.

Ronde houten eettafel smoked met metalen onderstel - Tow

Ronde tafel Tow

De prachtige, charmante en verfijnde middenpoot staat door haar tenen net iets van de grond. Hierdoor ontstaat een mooi schaduw spel, het licht valt onder de poot door. Daarnaast kunnen alle stoelen mooi aangeschoven worden en niemand heeft last van een tafelpoot als ze aan tafel zitten.

Vanaf 1.469,00
Product bekijken
Ronde eettafel Colombo naturel eiken met 4 eiken poten

Ronde tafel Colombo

Prachtige volledig houten ronde tafel Colombo! De ronde poten zijn gemaakt van massief eiken hout en zorgen voor een krachtige, stevige basis. De rand afwerking alsook de kleur kies je zelf, zodat deze tafel past bij jouw interieur.

Vanaf 1.669,00
Product bekijken
Ronde eettafel met eiken 3 poot onderstel onderling verbonden

Ronde tafel Triplets

De eettafel Triplets is een moderne ronde tafel met een massief eiken blad van 3 cm dik. Het blad wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het elegante houten onderstel is met liefde samengesteld. Onderling verbonden. Rank en sierlijk.

Vanaf 1.719,00
Product bekijken
Ronde eettafel met metalen matrix (koker 10×10) onderstel en het massief eikenblad met zwarte rand.

Ronde tafel Penny

De eettafel Penny is een ronde eettafel met een massief eiken blad en een metalen matrix onderstel. Je kan kiezen uit drie dikten tafelblad van eikenhout 3 cm, 4 cm of 5cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het onderstel is gemaakt van metaal en kan in verschillende kleuren gepoedercoat worden. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
Ronde tafel Boom met eikenhouten middenpoot en metalen plaat

Ronde tafel Boom

De ronde tafel Boom heeft een houten massieve midden kolom met een metalen grondplaat. Aan de onderzijde loopt de kolom weer wat naar binnen. Daardoor lijkt de poot wat te zweven en is het wat luchtiger als het ware. Het zit in de details… de grondplaat kan tegen een meerprijs gecoat worden in iedere gewenste RAL kleur.

Vanaf 1.719,00
Product bekijken
Ronde eettafel met metalen slanke matrix onderstel (koker 8×4) en massief smoke eikenblad

Ronde tafel Umber

Het mooie slanke matrix onderstel van de eettafel Umber is een echte eyecatcher in huis! Deze ronde moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Kies je dikte blad in de configuratie. Het tafelblad wordt afgewerkt in iedere gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Het slanke matrix onderstel is gemaakt van metaal en kan in verschillende kleuren gepoedercoat worden. Informeer naar de extra mogelijkheden.  Bij van Tafel creëer je jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
Ronde eettafel met metalen trapeze rond onderstel en een massief whitewash eikenblad.

Ronde tafel Elephant

In onze eigen spuiterij worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De eettafel Elephant is een eigentijdse ronde eettafel met een massief eiken blad en een metalen trapeze onderstel. Dit onderstel kan niet alleen in zwart of wit gepoedercoat worden, laat je verrassen in onze toonkamers! De dikte van het blad van eikenhout bepaal je in onze configurator en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. Stel zo je tafel samen welke helemaal past bij jouw interieurstijl past. Wist je dat we ook een mooie bijpassende stoelencollectie hebben?

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
Ronde-eettafel-massief-eikenblad-met-rond-metalen-kolom-onderstel

Ronde tafel Carob

De eettafel Carob is een echte eyecatcher in huis met het stoere kolom onderstel. Het blad van eikenhout stel je samen in de configurator. Authentiek eiken geeft de tafel een stoer karakter. Het tafelblad wordt afgewerkt in elke gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De kolom is gemaakt van metaal en kan gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur. Onze poedercoating is sterk en geeft een goede bescherming. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.369,00
Product bekijken
Ronde eettafel met metalen pilaar onderstel en massief eikenblad met zwarte rand.

Ronde tafel Pilar

Gezellig tafelen doe je aan de ronde tafel Pilar. De eettafel is uitgevoerd met een mooie metalen pilaar onderstel welke in verschillende RAL kleuren gepoedercoat kan worden. Deze moderne ronde eettafel heeft een massief eiken blad. Een blad met een dikte van 5 cm geeft deze tafel precies wat deze nodig heeft. Heb je een strak interieur, kies dan voor het geselecteerd eiken, mag het wel wat stoerder, dan kies je authentiek met een noest. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
Ronde-eettafel-metalen-4-poot-onderstel-massief-eikenblad

Ronde tafel Pyramid

Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen in eigen spuiterij behandeld zodat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De ronde eettafel Pyramid is een moderne eettafel met massief eiken tafelblad en een metalen vierpoot onderstel. Stoer en stijlvol. Het onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden. Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vanaf 1.359,00
Product bekijken
Ronde eettafel van eikenhout smoked met 4 zwart metalen poten verbonden door een brug.

Ronde tafel Brug

Het metalen onderstel van de ronde eettafel Brug is een echte eyecatcher! Het onderstel bestaat uit 4 metalen poten die middels een soort brug met elkaar verbonden zijn. Dit onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden en staat als een huis. Deze ronde moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout heeft een dikte van 3, 4 of 5cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.469,00
Product bekijken
Ronde-eettafel-met-3-poot-onderstel

Ronde tafel Trois

De eettafel Trois is een ronde eettafel met een massief eiken blad en een metalen driepoot onderstel. Je kan kiezen uit drie dikten tafelblad van eikenhout 3 cm, 4 cm of 5cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het onderstel is gemaakt van metaal en kan in verschillende kleuren gepoedercoat worden. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
Ronde houten eettafel met zwarte rand en 3 metalen poten

Ronde tafel Drie

De eettafel Drie is een ronde eettafel met een massief eiken blad en een metalen driepoot onderstel. Je kan kiezen uit drie dikten tafelblad van eikenhout 3 cm, 4 cm of 5cm dik en deze wordt voor jou afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden! Het onderstel is gemaakt van metaal en kan in verschillende kleuren gepoedercoat worden. Zo creëer je een tafel welke helemaal past bij jouw interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.269,00
Product bekijken
ronde-eettafel-eikenhout-met-zwarte-rand-middenpoot-4-metalen-buizen

Ronde tafel Charmes

De mooie middenpoot van de ronde eettafel Charmes is gemaakt van een viertal metalen buizen. Door dit subtiele onderstel is het mogelijk om zoveel mogelijk zitplaatsen te creëren. Immers staat het niet in de weg. Het onderstel is gemaakt van metaal en kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden. Deze ronde moderne eettafel heeft een massief eiken blad. Het blad van eikenhout heeft een dikte van 3, 4 of 5cm en wordt afgewerkt in de gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Creëer jouw tafel op maat welke helemaal past bij je interieurstijl en wensen.

Vanaf 1.369,00
Product bekijken
ronde-eettafel-met-gekruisd-onderstel

Ronde tafel Standing

Eettafel Standing is een krachtige ronde eettafel, uitgevoerd met een prachtige metalen kruis onderstel, die het blad met vier armen krachtig draagt. Dit onderstel kan in diverse RAL kleuren gepoedercoat worden. Deze ronde eettafel heeft een massief eiken tafelblad. Een dun blad van 3 cm geeft een verfijnde tafel. Kies je voor dikkere bladen dan wordt de tafel robuuster. Alle gewenste collectiekleuren zijn mogelijk. Bij Van Tafel worden de eikenhouten tafelbladen zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken. In onze spuiterij geven we net even wat extra aandacht aan de afwerking van onze tafels.

Vanaf 1.369,00
Product bekijken