Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

kleurenstalen Van Tafel
Foto's en blogs Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Wij Van Tafel willen je graag inspireren en delen deze beelden van ons maatwerk met trots. Wil je graag een persoonlijk interieur- of stylingadvies, neem dan gerust contact met ons op. Laat je inspireren…

Welke kleur tafel kies je?

Algemeen 28 maart 2024

Bij Van Tafel maken we jouw tafel helemaal op maat voor jou. Je kiest de vorm van het tafelblad, de randafwerking, de afmetingen en natuurlijk ook het onderstel.
Dan blijft er nog één keuze over, de kleur. De kleur van je tafel is uiteraard een hele belangrijke keuze. Welke kleur tafel kies jij?

Lees meer

Paasactiviteiten aan tafel

Paasactiviteiten aan tafel
Algemeen 12 maart 2024

Er zijn hartstikke leuke paasactiviteiten die je aan tafel kunt doen tijdens of net voor Pasen. In deze blog geven we je een paar tips.

Lees meer

Stoelen van stof of leer?

Algemeen 27 februari 2024

We hebben een ruime keuze fijn zittende stoelen in onze collectie waarbij je uit vele opties en mogelijkheden jouw ideale eetkamerstoel samenstelt. In deze blog willen we je alvast vertellen wat de voordelen zijn van een stoffen stoel en van een leren stoel.

Lees meer

Aan tafel bij… Familie Vrolijk

Aan tafel bij... 16 januari 2024

We rijden dit keer naar Berlicum waar we mogen aanschuiven bij Familie Vrolijk. Hier wonen Thijs & Wendy met hun twee zonen Willem en Skip. Ze waren een tijdje terug bij ons in Oirschot, omdat ze tafel Finntage op Instagram hadden gezien en ze waren meteen verliefd.

Lees meer

Randafwerking Van Tafel

Algemeen 22 december 2023

Bij Van Tafel heb je ook de keuze uit verschillende randafwerkingen bij het samenstellen van jouw tafel. In deze blog geven we een uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Lees meer

Van Tafel groeit!

Algemeen 19 december 2023

Van Tafel groeit met de overname van Meubelfabriek Veldhuizen. Dit betekent een nóg betere bediening voor de klanten van Van Tafel!

Lees meer