Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

kleurenstalen Van Tafel
Foto's en blogs Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Wij Van Tafel willen je graag inspireren en delen deze beelden van ons maatwerk met trots. Wil je graag een persoonlijk interieur- of stylingadvies, neem dan gerust contact met ons op. Laat je inspireren…

Een plat ovale eettafel

Zwarte plat ovale eettafel met grote zwarte kandelaar
Algemeen 02 mei 2023

De plat ovale eettafel is echt de trend van nu. De lange zijden van het tafelblad zijn recht waarna het blad rond verloopt. De vorm lijkt misschien wel het meest op een zetpil. Een hele eigentijdse vorm waardoor deze tafel een statement is in je interieur.

Lees meer

Een Design tafel Van Tafel

Algemeen 20 april 2023

Nederlands design is hot! Onze studio Van Tafel heeft een aantal bijzondere tafels ontworpen. Met aandacht voor het detail, eigenzinnig en licht gerijmd. De vormentaal van design tafels Van Tafel zijn verfijnd.

Lees meer

Van Tafel in gesprek met… Jolanda

Algemeen 18 april 2023

We zitten aan tafel met interieurontwerper Jolanda Vogels. We zijn met Jolanda op pad gegaan en hebben haar ook een paar vragen gesteld…

Lees meer

Waarom een rechthoekige eettafel?

Algemeen 30 maart 2023

De rechthoekige eettafel benadrukt het lijnenspel in ieder interieur. Lees meer over onze rechthoekige eettafels in deze blog.

Lees meer

Paastafel 2023: pastelkleuren en vrolijke decoratie

Paastafel ingedekt
Algemeen 17 maart 2023

De paastafel 2023 van Van Tafel ziet er dit jaar lekker vrolijk uit! De donkere Fins ovale eettafel is hier een mooi decor voor.

Lees meer

De kenmerken van een Deens ovale eettafel

Algemeen 14 maart 2023

In deze blog vertellen we je wat meer over de kenmerken en de voordelen van een Deens ovale eettafel zodat jij precies weet waar je voor kiest!

Lees meer