Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak 5% korting op een tafel met stoelen

Korting 5% korting op een tafel met stoelen

Scandinavische-luxe-deens-ovaal-zwart-Van-Tafel
in verschillende vormen Scandinavische luxe

Scandinavische luxe

Onze prachtige tafelcollectie Scandinavische luxe staat online! Deze collectie kenmerkt zich door de verfijning en mooie details. We geven je de keuze uit maar liefst vijf verschillende bladvormen;

Ovaal

Het ovaal Van Tafel is elegant en heeft een mooie vorm! Wij hebben het standaard ovaal iets boller gemaakt, hierdoor ontstaat er net wat meer ruimte om de tafel in kunnen dekken. Door bij een lengte maat de juiste breedte maat te kiezen, ontstaat een prachtige, elegante ovale vorm. Op de kop van onze ovale tafel ontstaat op deze manier een fijne zitplaats.

Deens ovaal

Ovaal maar dan in rechthoek vorm noemen we het Deens ovaal. In het midden van het blad is de tafel het breedst. Het blad verloopt vanaf het midden van het blad heel langzaam naar binnen, met mooie volle ronde hoeken. Op de kop van de tafel ontstaat hierdoor een volwaardige zitplaats.

 

Fins ovaal

Met Fins ovaal maak je een statement in je interieur door het scherpe lijnen spel. Het blad is in het midden het breedst waarna het blad scherp toeloopt. Het verloop is groter dan bij Deens ovaal waardoor de minimale lengte 240cm is en minimale breedte 110cm. Ook hier hebben we weer gekeken naar de ideale verhoudingen om een perfecte vorm te krijgen.

Plat ovaal

Dé trend van nu is plat ovaal. De lange zijden van het blad zijn recht waarna het blad rond verloopt. De vorm lijkt misschien wel het meest op een zetpil. Een hele eigentijdse vorm waardoor deze tafel een statement is in je interieur.

Rechthoek

Uiteraard mag rechthoek niet ontbreken bij Scandinavische Luxe, want dit is nog steeds een veel en graag geziene tafel in de verschillende interieurs. Wanneer je kiest voor een randafwerking rondom, maken we standaard ronde hoeken. Hierdoor is de vorm zacht en vriendelijk. Bij de rechte randafwerking krijg je scherpe hoeken. Zijn er andere wensen, bespreek ze met ons!

Tafelbladen en afwerkingen

De tafelbladen van de collectie Scandinavische luxe zijn massief en 3cm dik. Natuurlijk zijn er verschillende randafwerkingen waaruit je kunt kiezen. Daarnaast zijn er nog vele bladafwerkingen mogelijk en heb je de keuze uit twee houtselecties; Authentiek eiken (met noesten) en Geselecteerd eiken (minimale noesten). Elk van deze selecties heeft haar eigen kenmerken en uitstraling.

Alle tafelbladen van Van Tafel worden gemaakt van A-kwaliteit Europees eiken. In Europa staat de bosbouw onder grote controle van de overheid. Duurzaamheid staat hierin voorop. Het Europees eiken staat dan ook bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook zo dat het hout “om de hoek” groeit. Geen eindeloos gesleep met grondstoffen dus.

Er wordt gebruik gemaakt van alleen de beste materialen. Aandacht voor detail én afwerking zetten de puntjes op de i. Onze Kwaliteitsnormen zijn alleen vindbaar in het hogere segment van de markt. De tafels passen niet alleen in Scandinavische interieurs. Dankzij de verfijning en de keuzemogelijkheden in randafwerking en kleuren past ‘Scandinavische luxe’ ook moeiteloos in elk ander interieur. Bekijk onze collectie en neem gerust contact op om je wensen te bespreken.